Opslag

Een koerier maar ook opslag

Onze service stopt niet bij een koerier of het transport van producten. Dat is immers niet de eindbestemming die je voor ogen hebt toch? Kun je jouw producten direct kwijt bij de klant of tussen leverancier of zit er vaak een overbruggingsperiode aan vast? Mocht het nodig zijn dan regelen we graag de opslag van deze producten indien dat gewenst is. Voor binnenlands transport van deur tot deur zoeken wij de modaliteit die het meest geschikt is voor de aangeboden vracht en de soort van aanvraag.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Koerier over de weg of transport over spoor, lucht of water
Voor Lastminutekoeriers is niets te gek! Of je nu op zoek bent naar een koerier die pakketjes “gewoon” via de weg bezorgd of transport over spoor, lucht of water. Wij kunnen het allemaal regelen voor jouw bedrijf! Weet je zelf niet wat het handigste of goedkoopste is voor de bezorging van jouw producten? Bespreek dan telefonisch de mogelijkheden met ons gespecialiseerde team!

Opslag voor korte of lange tijd

Moeten de te bezorgen producten voor een korte of juist langere tijd opgeslagen worden? Ook dan regelen wij het hele traject voor je. Ook wanneer je bijvoorbeeld door een onverwacht hiaat in het vracht schema, ineens op korte termijn opslag zoekt. Ook hier zoeken wij graag met je mee voor een goed passende oplossing. Onze warehouse faciliteiten voldoen aan de modernste eisen. Wij bieden maatwerk voor elke situatie.

Meer weten over onze koerier service en de opslag?

Ben je benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Binnen enkele minuten kun je een koerier regelen met daarbij de juiste opslag voor de producten of pakketten die verzonden of bezorgd moeten worden. Waarom verder zoeken als het zo eenvoudig kan!? Wij helpen je graag snel en goed zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken!