Koeriersdienst Schiphol

Koeriersdienst Schiphol

Een eigentijdse koeriersdienst, snel, voordelig, flexibel, eigentijds en gewoon goed! Wij zijn de koeriersdienst die bij hectische leven in Schiphol, dat vierentwintig uur per dag doorgaat. Daarom zijn wij ook 7 dagen per week, 24 uur in touw om alles af te leveren.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Utrecht:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Schiphol is nog veel meer dan alleen het vliegveld. Uiteraard is het grote vliegveld waar vele reizen beginnen en eindigen, waar werkelijk iedereen van over de hele wereld komt. Een echte wereldplaats, daarom ook een wereldkoerier! Maar nogmaals, ook wonen mensen in Schiphol, zijn er nog vele andere vormen van transport, hebben bedrijven zich in en om Schiphol gevestigd. Daarom zijn de bestellingen die wij vervoeren heel divers en dit geldt zeker ook voor onze klandizie.

Transport kan inderdaad heel divers zijn. Daarom rijden er tientallen voertuigen dag en nacht rond, van de fiets tot en met de kleine vrachtwagen met laadklep. Geen pakket is voor ons te groot of te klein. Van de envelop die net niet meer door de brievenbus kan, middelgrote en zware dozen, maar ook meubels, fietsen en andere zaken die vervoerd moeten worden.

Wij hebben tevens koel- en vrieswagens.

Dus verse broodjes, diepvriesgroenten, gebak en taart, bevroren vlees, het kan allemaal bij de Schipholse koerier. Schiphol als wereldplaats, heeft ook een zeer flexibele en veelzijdige koerier nodig. Daarom hebben wij alles te bieden wat u zoekt. Denk nooit dat het voor ons onmogelijk is, want dit is niet zo. Wij denken met elke klant persoonlijk mee en vinden de beste oplossing voor een veilig en vlug vervoer.

Uiteraard zijn spoedbestellingen mogelijk, zelfs binnen het kwartier als het inderdaad binnen de plaats Schiphol is. Overnacht bestellingen, distributie etc. Geen spoed maar wel snelheid kan ook, de bestelling kan op dezelfde dag of in dezelfde nacht worden opgehaald en/of afgeleverd.

Elk bedrijf dat zijn klantenkring serieus neemt, wil gebruiken maken van onze koeriersdienst. Dit geldt ook voor elke particuliere klant. Wij handelen uiterst nauwkeurig en controleren alles grondig. Vergissingen zijn bij ons, ondanks de hectiek van Schiphol, vrijwel uitgesloten.

Controle, verzekering en privacy, overal wordt voor gezorgd. Of het gaat om een particuliere of een zakelijke verzending gaat, wij behandelen alles even zorgvuldig.

Met behulp van het modernste volgsysteem weet u precies waar uw zending of bestelling zich bevindt. De verzender van het pakket krijgt altijd bevestiging van de ontvanger. Zonder handtekening leveren wij niets af, zodat de pakketten niet in handen van derden vallen. Discretie en persoonlijke service staat bij ons voorop.

Indien u nieuwsgierig bent wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen en eventueel een contract aan wilt gaan m.b.t. regelmatige bestellingen en bezorgingen, geven wij u alle nodige informatie en bovendien krijgt u een gratis offerte, die u tot niets verplicht.

Wij communiceren in begrijpbaar Nederlands, maar spreken uiteraard andere talen, wat erg belangrijk is in een plaats als Schiphol. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, als potentiele klant. U zult nooit meer anders willen!