Koerier Rotterdam

Koerier Rotterdam

Een ouderwetse service door een moderne koerier! In het aloude vertrouwde Rotjeknor kunt u rekenen op onze snel werkende, voordelige en betrouwbare koeriersdienst. Waarom zou u kiezen als het gaat van het bezorgen of bestellen van uw kostbare pakketten voor een landelijke of grote koerier? Behalve prijzig kan het ook nog traag worden en zijn er allerlei regeltjes die tijd en dus geld kosten.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Onze klanten zijn onder andere:

lastminutecargo
lastiminutekoerier
agjlogistics
lastminutekoerier
Koeriersexpert
kuhen
FedEx_logo
Client 01
Koerier Rotterdam
Koerier Rotterdam

Wij van Lastminutekoeriers zijn er voor alles en iedereen in Rotterdam en omstreken. Vele klanten hebben al gebruik gemaakt van onze service, tot grote tevredenheid van de zenders en ontvangers. Hoewel de grote en snelle landelijke koeriers betrouwbaar overkomen, gaat er niets boven de regio bezorger.

Vandaag de dag worden er steeds meer artikelen verstuurd. Niet alleen nieuw, maar ook gebruikt, via diverse websites. Dit voorkomt wachtrijen bij de kassa, veel heen en weer gereis en bespaart u tijd. Wij staan altijd voor iedereen klaar en tevens voor elke opdracht. Denk nooit dat een zending te groot of te klein is, wij zorgen werkelijk voor alles! Slechts een klein pakje? Of een heel groot onhandig pak? Wij leveren het af bij elke gewenste deur!

Goedkope koerier Rotterdam

Wat u ook wilt opsturen of juist ontvangen, voor uw prive adres of onderneming, het is bij ons in de beste handen. Dichtbij bezorgen betekent juist dat het snel gaat, er zijn veel minder obstakels en regels dan bij de landelijke diensten. Minder vertraging en onze bezorgers zijn goed bekend in de regio van koeriersdienst Rotterdam en omstreken. Kijk op onze site om te zien waar we bezorgen.

Heeft u regelmatige bezorgingen, zoals papier, mappen, wegwerpproducten etc., ga een contract aan met ons, zodat u en/of uw werknemers nooit  zonder de benodigdheden zitten!

Op onze site leest u de reacties van de tevreden klanten. Wij werken degelijk, snel en vooral ook discreet. Uw gegevens worden uitermate betrouwbaar behandeld. Wilt u bezorgingen op bepaalde dagen en/of tijdstippen? Onze flexibiliteit staat voor niets, uiteraard kunt u op ons rekenen. Hetzelfde geldt voor het verzenden. Waar, wanneer en hoe, u kunt altijd een beroep op de koerierservice doen in de regio Rotterdam.

Ver weg is lang niet altijd lekkerder of beter, integendeel. U zult versteld staan van de grote hoeveelheid mogelijkheden die een relatief klein en regionale koeriersdienst hebben. Twijfel daarom niet langer en ontdek wat wij voor u, uw bedrijf, kantoor of andere professionele organisatie kunnen betekenen. Een keer betekent niet dat u altijd aan ons vast zit, u kunt vrijblijvend proberen! Onze tarieven staan vast, wel worden deze bij grote of regelmatig terugkerende zendingen minder. Hoe meer, des te voordeliger! Wanneer sluit u aan bij onze klantenkring?

Koerier Rotterdam niet alleen in Rotterdam.

Lastminutekoeriers.nl is een landelijk opererende organisatie met auto’s in het hele land. Daarom kan lastminutekoeriers altijd binnen 30 minuten op locatie zijn. Dit betekend niet alleen in Utrecht, maar ook zeker in AmsterdamUtrechtden Haag en anders steden zoals den Bosch etc…

Wij kunnen in de gehele Benelux binnen 30 min een Koerier op locatie krijgen.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1