Koeriersdienst Rijssen

Koeriersdienst Rijssen

Deze prachtige plaats is zeker niet klein, onbeduidend of achteraf gelegen te noemen. Rijssen kan ik alle opzichten voor zichzelf zorgen en goed ook! Rijssen, gelegen in het prachtige gebied, tussen de veluwe en de achterhoek heeft alles te bieden wat iedere bewoner of gast nodig heeft. Dus ook een goede koeriersdienst!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Rijssen kan eigen boontjes doppen als het gaat om het verzenden en ontvangen van alle denkbare artikelen. Van cadeautjes aan geliefden als de levering aan bedrijven of klanten.

Voor wie nog bedenkingen heeft als het gaat om de keus voor een regionale koerier, wij bewijzen dat het in alle opzichten beter is. Niet alleen voordeliger, efficienter en betrouwbaarder, maar ook vertrouwder en veiliger.

De grote koeriers, nationaal en internationaal, hebben allerlei barrieres, regeltjes die kunnen leiden tot vertragingen. Rijssen, een stad temidden van het platteland, met een stadskern maar ook met verder weg gelegen vrijstaande woningen, wij komen werkelijk overal. Geen weg is te moeilijk voor ons, geen adres is onbereikbaar, integendeel. Wij zijn bekend met deze bijzondere regio.

Rijssen heeft een eigen identiteit en dientengevolge ook mentaliteit.

Wij van de koeriersdienst van de regio Rijssen kennen deze als geen ander. De bewoners van Rijssen en omstreken houden van punctualiteit, tempo en nauwkeurigheid. Daar spelen wij helemaal op in. Uw gegevens zijn in vertrouwde handen, geen angst voor de schending van uw privacy. Alles wat u wilt verzenden of ontvangen is veilig, in alle opzichten, zodat het ongeschonden gegarandeerd op het juiste adres aankomt.

Wij houden zelfs rekening met uw drukke agenda. Wij streven ernaar om alles op de door u gewenste datum en zelfs tijdstip af te leveren.

Juist omdat wij regionaal en kleinschalig werken, kunnen we de kosten van verzending relatief laag houden. Wie meer verzendt of bestelt, prive of professioneel, krijgt altijd korting. Daarom vinden bedrijven het interessant om het contract met ons aan te gaan voor regelmatige verzendingen.

Ook u kunnen we van dienst zijn als het gaat om eenmalige verzendingen, of zelfs bij een bijzonder kleine verzending. Nog nooit is een zending te groot of te moeilijk voor ons, daarom weet u dat we in alle opzichten aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Rijssen en omstreken zullen niet lang te hoeven wachten op een bestelling of verzending, het  komt allemaal in orde.

Wij werken snel en accuraat tegelijk, vergissingen zijn hoogst zelden aan de orde. Ons personeel is bijzonder betrouwbaar en u kunt rekenen op de geheimhouding van uw gegevens en de te verzenden artikelen. Veilig, vlug en vertrouwd, dat zijn de kenmerken van de koerier voor Rijssen en omstreken.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1