Koeriersdienst Eindhoven

Koeriersdienst Eindhoven

Alles wat van ver komt, is niet per se lekkerder of beter, integendeel. Lastminute koeriers bewijst het. Op welk pakket u ook verwacht of wat u wilt verzenden, bij ons gaat het snel, simpel en degelijk. Bij ons is er geen sprake van vertragingen, landelijke regels en wat dies meer zij. Wij behandelen uw gegevens uiterst zorgvuldig, ons gehele systeem is privacy bestendig!

Juist omdat wij zeer bekend zijn met de regio en inmiddels een vertrouwde reputatie hebben opgebouwd is het een verstandig besluit  indien u woonachtig bent in en om Eindhoven, of uw bedrijf daar gevestigd is, om met onze koeriersdienst in zee te gaan. Wij zijn bekend in de omtrek en weten alles en iedereen alhier te vinden. Onze bezorgdienst komt letterlijk overal, ook aan de achterdeur, ook in steegjes en grote appartementencomplexen.  Voor de kleinste huizen en kantoren, voor de grootste bedrijven, iedereen kan gebruik maken van onze service.

Ontvangen en verzenden, wij zorgen dat het goed komt. De zending, groot of klein, zwaar of licht, gemakkelijk of onhandig, wij leveren het bij de juiste deur af! Wees daarom niet bezorgd als het gaat om de vraag of uw pakket te groot of te klein is, het komt helemaal in orde.

Goedkope koerier eindhoven

Dan de kosten. Wij zijn zeker niet duurder dan grote of landelijke bedrijven, wij bezorgen alles heel voordelig. Heeft u regelmatige verzendingen en/of ontvangsten? Ga dan het contract met ons aan, zodat het voor u als ons zo voordelig en efficient mogelijk wordt geregeld. Zo bent u verzekerd van de juiste ontvangst en bezorging.

Een bedrijf dat verzendingen doet naar klandizie of naar andere genootschappen, moet ervan op aan kunnen dat alles op tijd gebeurd. Wilt u zelf een order ontvangen, dan mag dit uiteraard ook niet te laat komen. Uw bedrijf moet op het juiste moment van nieuwe voorraden worden voorzien en wachtende klanten zijn een grote ergernis, voor beide partijen.

Indien u nog niet geheel bent overtuigd van onze mogelijkheden, ondanks of dankzij het feit dat we een regionaal klantenbestand bedienen, bekijk onze website of neem contact met ons op. Proberen kan altijd, een verzending verplicht u tot niets. Wij geven u alle informatie die u nodig heeft en desgewenst offertes, geheel gratis en vrijblijvend.

Voor wie de grote landelijke of wereldlijke koeriers hebben afgedaan, zijn wij de beste keus voor u. In het vertrouwde Eindhoven, het Brabantse land, waar ook uw wieg heeft gestaan. Geen vreemde eenden in de bijt, maar de eigenheid van Eindhoven!