Koerier Zweden

Koerier Zweden

Het middelpunt van Scandinavië is Zweden. Een prachtig land, met een heerlijk klimaat met veel mooie meren en bossen. Zweden heeft een rijke cultuur en geschiedenis. Mooie boeken en series zijn er geschreven en gemaakt. De hoofdstad is van alle gemakken voorzien. Het land is dun bevolkt, maar dat betekent niet dat er geen deskundigheid is! Zeker op het gebied van vervoer, dat is erg belangrijk in een land dat zo wijds en uitgestrekt is. Er zijn begaanbare wegen, maar ook minder goed begaanbare, gelukkig zijn we bij groupagezending.nl overal op voorbereid. De beste vrachtwagens, bestand tegen weer en duisternis, in de winter is het natuurlijk bijzonder donker in Zweden. Maar er zijn geen grenzen of barriès aan de service van Lastminutekoeriers!

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Snelle koerier

Koerieren is vakwerk, zeker als het om Lastminutekoeriers gaat. Een snelle verzending, op de meest voordelige wijze, daar heb je vakmensen voor nodig. Gelukkig hebben wij bij Lastminutekoeriers uitsluitend vakmensen in dienst. Door het hele land en heel Europa kunnen we rekenen op vakmensen met veel ervaring. Daarom verlopen verzendingen via Lastminutekoeriers altijd zo vlot, tevens zijn ze heel voordelig. Zelf kiezen voor de wijze van het vervoer en het tijdstip, dat is onze werkwijze. Bij ons is een klant geen nummer, maar de persoon met wensen, die door ons worden vervuld.

Uitstekend netwerk

Het beste voor jouw bedrijf, het beste voor de klanten, dat is wat we we bij groupagezening.nl te bieden hebben. Geld besparen en een goede service en zo snel mogelijk van deur tot deur.

Koerieren is vakwerk en daarom hebben wij uitsluitend geschoolde werknemers in dienst. Zij zijn bekend met het klappen van de zweep, van A tot Z. Van het in behandeling nemen van aanvragen of bestellingen op te halen als het met het juiste vervoersmiddel, binnen het juiste tijdsbestek en zonder enige vorm van schade of verlies, wordt het afgeleverd. Alles wat je met ons vervoert is uiteraard verzekerd.

Wij werken vlug, veilig en voordelig. Behalve dat werken wij ook uitermate nauwkeurig. Zelden loopt een bezorging verkeerd af. Omdat wij alles voorhanden hebben, kunt u ook werkelijk alles verzenden. Van de personen auto tot en met een kleine vrachtwagen, daarom kunnen wij kleine pakketten tot en met grote en zware meubels of andere zaken vervoeren bij Lastminutiekoeriers.

Financiën

Voor elke klus gaan we apart op pad. Wij vervoeren milieuvriendelijk en efficient. De milieu-eisen worden steeds hoger, daarom zijn we daar bijzonder secuur in. Juist daardoor weten we de prijzen zo laag mogelijk te houden, voor allebei de partijen. Zo bespaar je het milieu en de portemonnee.

Vooraf krijg je een offerte, duidelijk en overzichtelijk. Wij van Lastminutekoeriers werken met vaste prijzen. We houden niet van onaangename verrassingen en onverwachte prijsverhogingen, dat doen er al zoveel!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zweden

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.

When I set to reading through and interpreting what i`ve found, I can`t cheap essay writing service help but contemplate who used it first.