Koerier Zeeland

Koerier Zeeland

Zeeland, een van de mooiste provincieen van Nederland, weids en uitgestrekt, met prachtige oude dorpjes en stadjes. Toch is juist Zeeland helemaal gemoderniseerd en dit geldt ook voor de Zeeuwse koerier. Deze weet in alle opzichten de weg in deze provincie en daarbuiten. Zeeland is niet alleen dichtbij zee, maar ook verbonden met buitenland, Belgie en met de provincies Zuid-Holland en Brabant. Een belangrijke doorgangsweg, dat is Zeeland. Daarom is de koierier net zo belangrijk.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Zeeland:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De Zeeuwse koerier levert uiteraard in de gehele provincie, maar ook daarbuiten, in het hele zuidelijke deel van Nederland en in het Vlaamse gedeelte van Belgie. Zo dragen we bij aan de belangrijke handelsacties in Nederland en in of met Vlaanderen. De Zeeuwse koerier heeft een verbindende factor als het gaat om diverse gebieden in de twee verschillende landen.

Wij hebben een moderne, eigentijdse service. Wij doen ook spoedbestellingen, overnacht bestelling, distributie en zelfs verhuizingen. Voor elk pakket, groot of klein, zwaar of licht, kan iedereen bij ons aankloppen.

Professionaliteit kenmerkt onze service. Lang niet iedereen kan zomaar koerier worden. Wij selecteren ons personeel, of het nu gaat om een chauffeur, helper of degene die de telefoon en emails beantwoordt, iedereen is geschoold en heeft een zekere mate van ervaring. Elke bestelling, ook een grote envelop die een paar straten verder moet worden afgeleverd, heeft onze persoonlijke aandacht. Elke zending is altijd verzekerd zolang deze in onze handen is. De ontvangst moet altijd bevestigd worden met een handtekening. Met behulp van ons systeem kunt u zien waar uw bestelling of verzending zich bevindt.

Voor elke zending stappen wij apart in, deze wordt exclusief en rechtstreeks afgeleverd.

Onze chauffeurs weten precies hoe te handelen met welke bestelling. Denk daarom niet dat ooit een artikel dat besteld is of verzonden moet worden te groot, te zwaar of te onhandig is. Met busjes  en kleine vrachtwagens met een laadklep, met een trolley die behulpzaam kan zijn bij het verplaatsen komt het altijd in orde. Ook voor kleinere zendingen hebben we prima vervoersmiddelen, het heeft geen zin om met een te grote auto op pad te gaan, dit is verspilling van energie en geld. Personenauto’s en zelfs brommers, deze zijn prima als het gaat om de kleinere pakketten.

De Zeeuwen zijn van oudsher hardwerkende mensen en niet te vergeten, zuinig! Dit kenmerkt de Zeeuwse koerier. Wij zijn niet alleen flexibel en nauwkeurig, maar ook vlot en voordelig. Wij hebben voor elke klant en elke zending een passende oplossing, praktisch maar ook financieel.

Voor iedereen willen we zo voordelig mogelijk zijn. Niet alleen grote bedrijven met regelmatige of frequente verzendingen, maar ook voor de kleinere bedrijven en particulieren. Ook overheidsinstellingen zijn klant bij ons. Dit is voordelig voor het arbeidsproces, verzekerd zijn van voorraden en bezorging, dit spaart tijd en geld.

Ga naar onze website en/of neem contact met ons op. Zelfs indien u alleen nog overweegt om klant te worden, informeer naar onze prijzen. Zo bent u in alle opzichten verzekerd van de koerier in Zeeland.

Wir geben essay deutsch schreiben dir ausfhrliche tipps und infos.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1