Koerier Weert

Koerier Weert

Weert, gelegen in het mooie Limburg, het is feitelijk de poort van deze provincie. Op de grens met de provincie Noord-Brabant en België. Weert is een stad met ongeveer 100.000 inwoners, met veel prachtige oude bezienswaardigheden die de historie van Nederland vertegenwoordigen. Toch is Weert allerminst achtergebleven als het gaat om de moderne tijd. De koerier

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Weert:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De logistiek in Weert en omstreken is van groot belang, juist omdat het een poort en grensplaats is tegelijk. Daarom heeft Weert een eigen koerier, die echt Weerts is maar tegelijkertijd in de hele provincies Limburg en Brabant bezorgt, alsmede een deel in België, de provincies die vanuit Weert uitstekend bereikbaar zijn.

De koerier in Weert kijkt dus over grenzen heen. Daarom kunnen wij voor een grote en diverse klantenkring, in en om Weert, ook op de beste en voordeligste manier afhalen en bezorgen.

Ontdek ons scala aan flexibiliteit, onze vervoermiddelen en niet te vergeten, flexibele, kundige en betrouwbare chauffeurs. Vanaf uw aanvraag proberen tot en met de laatste bezorging op het juiste adres werken wij efficiënt en tegelijkertijd volkomen nauwkeurig.

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. U kunt dag en nacht een formulier online invullen met uw aanvraag voor een verzending.

U zult ontdekken dat onze administratie en planning perfect op orde is. Wij houden van een duidelijke structuur zodat er behalve snel ook accuraat wordt gehandeld. Fouten komen bij de koerier in Weert niet of nauwelijks voor.

Wilt u liever bellen en reserveren, dat kan uiteraard ook.

Ons gratis telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar. Wij zorgen voor service op maat, denken met elke klant en elke verzending. Wij zijn in alle opzichten flexibel, net als onze voertuigen. Per fiets, scooter, personenauto, voertuig met aanhanger, busje en vrachtwagen, wij zijn overal op voorbereid, net als onze  chauffeurs die voor alles het juiste rijbewijs hebben.

Indien u aangeeft van welk adres en tijdstip tot welk adres en tijdstip, ziet u direct wat de kosten zijn. U kunt tevens de omvang van uw bestelling of verzending aangeven, zodat wij weten welk voertuig er nodig is. Wij houden van duidelijkheid en overzichtelijkheid, geen onaangename verrassingen achteraf. U kunt zelf het tijdstip bepalen van het ophalen en/of de bezorging, zodat u niet constant alert hoeft te zijn. Via ons elektronische Track&Trace systeem weet u ten alle tijde waar uw zending is en wanneer deze zal worden afgeleverd. Heeft u vragen, u kunt altijd bellen, alle chauffeurs zijn voorzien van een mobiele telefoon.

Vanwege deze werkwijze zijn wij ook voordelig. Zowel voor de particulier als voor het grote bedrijf hebben wij interessante aanbiedingen. Vraag daarom om gratis en vrijblijvende informative inclusief offertes en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1