Koerier Waalwijk

Koerier Waalwijk

Waalwijk, een belangrijke plaats om in te wonen of werken, maar ook voor hen die verder reizen. Velen trekken dagelijks langs of door deze plaats. Waalwijk heeft zich ontwikkeld tot een modern eigentijdse plaats met veel nieuwbouw en vele moderniteiten. Een eigen koerier voor in en om deze plaats is onmisbaar. Wat je ver haalt is lekkerder, veel mensen denken zo. Maar een goede buur is beter dan een verre vriend! De Waalwijkse koerier, de trots van deze plaats.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Waalwijk:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Onze professionaliteit en betrouwbaarheid zijn in Waalwijk en omstreken bekend. Sinds vele jaren is ons koerierbedrijf actief in deze plaats en is helemaal aangepast aan deze tijd. Ouderwetse service en tegelijkertijd de eigentijdse kwaliteit. 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt u een beroep op ons doen.

Wij doen alles, groot en klein, zwaar en licht, gemakkelijk of ingewikkeld.

Gaat het om kleine verzendingen, lokaal in Waalwijk, dan stappen wij op de fiets. Vlug, voordelig en veilig. Zeker bij spoedbestellingen overdag is dit een prima middel. Voor overige verzendingen hebben wij een keur aan motorvoertuigen, van klein tot groot, al dan niet met laadklep. Voor elke verzending gebruiken wij de kleinst mogelijke wagen, zodat het bezorgen niet alleen snel is maar ook nog betaalbaarder. Een combo is niet nodig als er twee dozen enveloppen moeten worden bezorgd. Gaat het om grote en zware artikelen, dan is een busje of vrachtwagen met laadklep nodig. Zelfs koelwagens hebben wij in de aanbieding, zodat verse waren net zo vers kunnen worden afgeleverd zoals ze zijn opgehaald. Al onze voertuigen voldoen aan de milieu eisen van vandaag de dag.

Omdat wij diverse voertuigen hebben en tevens verschillende aanhangers, hebben onze chauffeurs ook diverse rijbewijzen. Uiteraard B maar ook B+ en een aantal heeft C+ zodat we zelfs met vrachtwagens uit de voeten kunnen.

Dankzij ons perfecte navigatie systeem is verdwalen en/of verkeerd bezorgen uit den boze. Zelfs de meest afgelegen plaatsen bereiken wij op tijd en dit geldt tevens voor moeilijk bereikbare plaatsen. Alles wordt keurig op het juiste adres afgeleverd. Met behulp van het Track&Trace systeem kunt u constant zien waar uw bestelling zich bevindt.

Behalve flexibel qua vervoer, tijden en pakketten, zijn we ook flexibel als het gaat om het tempo. Spoedbestellingen zijn mogelijk, met bezorgingen binnen het halve uur of zelfs binnen het kwartier. Gaat het om distributie, ook dagelijkse, dan is een contract met ons heel interessant voor elke ondernemer, kleine of grote bedrijven. Voor particulieren vervoeren wij eveneens, tegen voordelige prijzen. Denk daarom niet dat het voor u als particulier of eenmansbedrijf niet haalbaar is om gebruik te maken van onze professionaliteit. Wij hebben voor alles en iedereen een oplossing.

Wat onze service kenmerkt is onze accuratesse, onze snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Wij streven ernaar om betaalbaar te zijn voor echt iedereen. Daarom hebben wij een uitermate diverse klantenkring. Werkelijk iedereen in Waalwijk weet de weg naar ons en dit is andersom tevens het geval!