Koerier Venlo

Koerier Venlo

Indien u op zoek bent naar een nationale en internationale koerier, die geen enkele bestemming te groot of te klein vindt, die geen enkele afstand te kort of te lang vindt en die geen enkel pakket te groot of te klein vindt, dan bent u bij de koerier Venlo aan het juiste adres. Wij bezorgen altijd alles overal, van een grote envelop tot en met grote pallets!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Venlo:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Voor allen die zelden iets verzenden of ontvangen en voor particulieren of bedrijven die dit heel vaak doen staan wij dag en nacht paraat. Voor een spoed- dag- of overnachtzending zijn wij altijd bereikbaar. Onze chauffeurs zijn niet alleen goed in snel en vakkundig alle verzendingen van  deur tot deur af te leveren, maar ook in het behandelen van de grootste en zwaarste pakketten. Wij hebben de beste trolley’s in huis, in onze keur aan wagens ook bussen en bakauto’s met laadkleppen en zelfs pallets! Deze komen goed van pas voor machine onderdelen en grote of zware dozen. Daarom kunnne wij garanderen dat we werkelijk elke zending zonder schade of moeilijkheden op het juiste adres kunnen bezorgen.

Gelukkig hebben wij voor kleineren zendingen in de buurt snelle opties. Met een brommer gaat het vaak sneller dan een auto, als het om de bebouwde kom gaat. Of zelfs per fiets is mogelijk!

Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en gaat over van vader op zoon.

Wij mogen een brede klantenkring bedienen die bestaat uit particulieren en bedrijven. Incidentele verzendingen, regelmatige verzendingen, spoedverzendingen, bij ons is alles mogelijk.

Met onze moderne manier van werken kunt u nagaan waar uw zending of bestelling zich bevindt, het traject is helemaal navolgbaar, wij houden u op de hoogte van de status van uw verzending. Uw verzending is van deur tot deur verzekerd. U krijgt ook een bewijs als het is afgeleverd.

Dus, indien u een bestelling heeft gedaan, dan weet u wanneer het wordt afgeleverd. Dit geldt ook voor alles wat u wilt verzenden. Op plaatsen en tijdstippen waarop het u uitkomt.

Bedrijven, zelfs zzp-ers gaan het contract met ons aan. Zo weten werkgevers en werknemers dat ze op vaste verzendingen altijd op ons kunnen rekenen. Ook bakkers, slagers, groenteboeren en nog vele andere verswinkels laten hun bestellingen via ons verzorgen, omdat we met behulp van gekoelde wagens alles vers bezorgen.

Onze medewerkers zijn allen enthousiast, behulpzaam en betrouwbaar. Wat er ook verzonden wordt, wij garanderen privacy.

Op onze website vindt u alles wat u nodig heeft. Informatie over onze werkwijze, mogelijkheden, offertes en kunt u zelfs reserveringen maken door het formulier in te vullen.

Bellen kan ook, zeker als het om een spoedzending gaat! Het juiste nummer vindt u op onze website, dag en nacht bereikbaar!

Daarom, iedereen is voor elke verzending van harte welkom in onze klantenkring, hopelijk ook u!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1