Koerier Veghel

Koerier Veghel

Veghel is wellicht niet zo’n bekende plaats, maar wel een die alles in huis heeft, ook de koerier! Veghel is nergens te klein voor en zeker niet voor een eigen vertrouwde koerier. Reeds meer dan 25 jaar hebben wij een flinke vaste klantenkring opgebouwd in en om Veghel. Mensen komen er graag om te wonen, te werken, te winkelen en om bezienswaardigheden te bewonderen. Veghel is klein maar fijn, met een eigen identiteit.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Veghel:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Een plaatselijke koerier is te verkiezen boven een landelijke. Een plaatselijke is sneller, veiliger en overzichtelijker. Wij draaien onze hand niet om voor een spoedbestelling, die zelfs al binnen een kwartier kan worden afgeleverd. Onze vervoermiddelen zijn van alle gemakken voorzien, zoals temperatuur regeling, laadkleppen, banden om alles vast te maken, ook de breekbare spullen.

Omdat in Veghel van alles en nog wat te beleven is, is onze klantenkring uitermate divers. Particulieren in en om Veghel die via ons boodschappen laten bezorgen, net als gebak of verse broodjes voor speciale gelegenheden. Maar ook dingen waarvoor mensen niet willen of kunnen komen naar het centrum van Veghel, zoals electrische apparaten of grote voorwerpen, zoals fietsen. Alles wordt afgeleverd op de gewenste plek op het gewenste tijdstip. Wij houden er niet van om onze klanten urenlang te laten wachten. Daarom maken we ook gebruik van het Track&Trace systeem.

Maar niet alleen particulieren, ook bedrijven kloppen bij ons aan. Zoals zzp-ers, plaatselijke winkels en supermarkten, kantoren en overheidsinstellingen. Indien het gaat om distributie hebben wij een prima contract in de aanbieding, voor een goede prijs. Hoe meer en vaker er verzonden wordt, des te hoger de korting.

Onze chauffeurs zijn behalve goed bekend met de weg in en om Veghel, ook voorzien van de meest moderne navigatie apparatuur. Bovendien weten zij alle pakketten met de juiste zorg te omringen. Van deur tot deur is uw bestelling of verzending in de beste handen. Wij staan voor de openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid van de hele bevolking van deze geweldige plaats die van alles het beste heeft.

Ook in Veghel heeft de tijd niet stil gestaan, integendeel.

Daarom zijn wij ook van 6.00-22.00 dagelijks te bereiken en bezorgen wij. Indien u een opdracht geeft, online of telefonisch, mag u tevens het tijdstip kenbaar maken wat voor u het beste uitkomt.

Onze planning is uitmuntend, net als onze administratie. Efficiënt is voor iedereen het beste, de snelste, veiligste en bovendien de voordeligste manier. Discretie is een vast onderdeel van onze werkwijze. Medicatie, documenten of welke verzendingen dan ook, geheimhouding is verzekerd.

Daarom, wie woont, werkt of een bezoeker is in Veghel, onze koerier is voor iedereen aan te bevelen. Informeer daarom naar onze mogelijkheden en maak gebruik van onze service.