Koerier Veenendaal

Koerier Veenendaal

Een koerier doet zoveel  meer dan enveloppen en pakketjes ophalen en bezorgen, veel meer dan dat. De echte koerier zorgt voor elke order, van het aanmelden tot en met de handtekening voor ontvangst. De echte koerier is betrouwbaar, discreet, handig, snel en accuraat. En niet te vergeten: kent in alle opzichten de weg in Veenendaal en verre omstreken. Alle omliggende provincies kunnen daarom rekenen op de Veenendaalse koerier.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Veenendaal:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Veenendaal heeft zich in de afgelopen decennia van een dorpje tot een flinke plaats ontwikkeld waar veel nieuwe bewoners en bedrijven zich gevestigd hebben. De logistiek is zo belangrijk, omdat Veenendaal niet ver van het centrale Nederland ligt, in de middelste provincie, maar ook dichtbij andere provincies en plaatsen. Veenendaal is een belangrijke schakel in de ketting van het hele land.

Vlug, veilig, vertrouwd en voordelig, dit kenmerkt de bezorgservice van Koerier Veenendaal. Betaalbaar voor iedereen, niet alleen grote bedrijven met luxe producten, echt iedereen. Dus ook de particuliere klant die eenmalig een kleine hoeveelheid wil verzenden of voor een restaurant dat meubelen bestelt, het is allemaal vervoerbaar en betaalbaar.

Omdat de Veenendaalse koerier net zo eigentijds is als Veenendaal zelf, zijn wij dag en nacht bereikbaar en beschikbaar. Het leven gaat immers ook 24 uur per dag door.

Spoedbestellingen behoren uiteraard tot onze mogelijkheden

Wij vervoeren alles en dat bedoelen we dus ook. Enveloppen met documenten (ook vertrouwelijke), gekoelde of bevroren etenswaren, breekbare zaken zoals porseleinen serviezen, tuinmeubilair, kantoor artikelen, medische benodigdheden, wij zorgen dat alles veilig, discreet en onbeschadigd wordt afgeleverd. Ook minder gebruikelijke zaken, kostbare of eenvoudige dingen, alles is mogelijk. Onze (motor)voeruigen zijn divers en flexibel, daarom kunnen wij u beloven dat werkelijk alles vervoerd kan worden, overal vandaan en overal naartoe. Wij zijn niet bang voor grote afstanden en moeilijk bereikbare plaatsen. Want onze regio omvat ook het platteland, minder dicht bevolkte gebieden.

Indien u als werkgever regelmatig bestellingen doet, geef deze opdracht dan aan de Veenendaalse koerier. Voor uw bedrijf en werknemers is het aan te bevelen om regelmatige bevoorrading te hebben. Bij meer bestellingen loopt ook de korting op, tot zelfs wel 60%. Zo heeft u als werkgever een zorg minder en hebben werknemers en klanten altijd wat ze nodig hebben. Niets is zo vervelend tijdens het arbeidsproces als er weer een voorraad onverwacht op is en men misgrijpt.

Op onze site kunt u zien dat vele particulieren en bedrijven al bij onze klantenkring zijn aangesloten. Zelfs voor een verzending per jaar kunt u als bedrijf (groot of klein) reeds een contract aangaan. Voor u het allerbeste voordeel.

Indien u nog aarzelt of vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord, geven alle informatie en gratis en vrijblijvende offertes. Daarom, de Veenendaalse koerier is er altijd, overal en voor iedereen.