Koerier Västerås

Koerier Västerås

Deze stad heeft een bijzondere ligging op strategisch gebied, namelijk in het midden van Zweden. Västerås ligt meer in het centrum dan Stockholm, de hoofdstad zelf. Omdat Zweden zelf ook het middelpunt is van Scandinavië, is het van groot belang dat er een goede verbinding is, dat hebben we bij Lastminutekoeriers uitermate goed begrepen.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Op maat

Omdat alle informatie en offertes gratis en vrijblijvend zijn, maak er gebruik van. Bij Lastminutekoeriers hebben we voor iedereen de beste, snelste en voordeligste aanbiedingen. Wat je ook wilt verzenden, op welk moment, wij zorgen dat het in orde komt, van deur tot deur. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de best passende oplossing, dat is de stijl van Lastminutekoeriers.

Betaalbaar

Wellicht vraag je je af of de kosten van een echte last minute koerier voor jou haalbaar zijn. Dankzij ons grote netwerk, de efficiënte werkwijze, het vervoer op maat en de klant die centraal staat, kunnen we bij Lastminutekoeriers de kosten zo laag mogelijk houden. Dit gaat echter gelukkig niet ten koste van de kwaliteit, wij bewijzen dat het samen kan gaan, voordeel en kwaliteit bij Lastminutekoeriers. Vraag vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Geven en ontvangen

Het kan allebei als het gaat om Lastminutekoeriers. Je bestelling via deze koerier laten bezorgen en/of je verzending. Gaat het om een bedrijf, groot of klein, dan wil je uiteraard de klanten tevreden houden, daarom moet er op tijd bezorgd worden. Of je hebt bepaalde goederen dringend nodig voor je bedrijf, zoals een winkel of een horeca gelgenheid, dan kies je dus ook voor de beste en snelste koerier.

Discreet

Uiteraard hebben anderen er niet mee nodig om te weten wat je verzendt of ontvangt. Daarom is de service van Lastminutekoeriers strikt vertrouwelijk. Zeker als het gaat om documenten, zoals dossiers en/of rapporten, je kunt met een gerust hart gebruik maken van Lastminutekoeriers. Bovendien hoeven anderen het zelfs niet te weten als je een groot stuk via Lastminutekoeriers verzendt,

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zweden

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.