Koerier Vantaa

Koerier Vantaa

Vantaa is een prachtige kustplaats, in Finland. Een land waar de ongerepte natuur zichtbaar is. Voor Lastminutekoeriers is gelukkig alles bereikbaar, dankzij eht goede netwerk en de juiste personen, met de beste antecedenten.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Lastminutekoeriers

Laten we eens iets vertellen over onze service. Wij werken vlug en vertrouwd, degelijk en op eigentijdse wijze. Door kennis, ervaring en met contacten met professionele mensen in Finland, komt het allemaal heel snel voor elkaar.

Daarom hebben we het juiste netwerk, ook met Finland, de snelste verzending, we doen alles met de juiste vervoersmiddelen, zodat vlug en voordelig hand in hand gaan.

Lastminutekoeriers.nl bezorgt snel, maar ook efficiënt en nauwkeurig tegelijk. Ons tempo is ons visitekaartje, maar de prijs en de kwaliteit zijn eveneens van de allerbeste waarde. Dit geldt uiteraard ook voor internationale bestellingen.

Van A tot Z werken wij met de allergrootste preciesie en snelheid. Dankzij deze twee kwaliteiten komen we bij lastminutekoeriers.nl aan de derde kwaliteit: het voordeel. Door dit alles kunnen wij de prijs laag houden, ook bij de internationale bestellingen.

Klantvriendelijk

Wie met lastminutekoeriers.nl contact opneemt, heeft binnen 5 minuten verbinding, 24/7 per week! Wij maken van alles gebruik, de telefoon, e-mail maar ook de chat en het invulformulier van de website. Binnen 5 minuten staan wij van lastminutekoeriers.nl u te woord. In de Benelux kan elke bestelling er binnen een half uur zijn. In de rest van het buitenland, duurt het uiteraard langer, maar wij streven naar de kortste tijd. Voor elke individuele bestelling gaat een koerier apart op pad. Geen gedoe met omwegen en andere vormen van ongemak.

Op maat

Omdat alle informatie en offertes gratis en vrijblijvend zijn, maak er gebruik van. Bij Lastminutekoeriers hebben we voor iedereen de beste, snelste en voordeligste aanbiedingen. Wat je ook wilt verzenden, op welk moment, wij zorgen dat het in orde komt, van deur tot deur. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de best passende oplossing, dat is de stijl van Lastminutekoeriers.

Bij Lastminutekoeriers ben je aan het juiste adres om je bestellingen van en naar het juiste adres te halen. Bij ons zit je helemaal goed, niet in de laatste plaats vanwege de mogelijkheid om tijd en geld te besparen, wij rekenen het graag voor je uit!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Finland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.