Koerier Valencia

Koerier Valencia

De stad Valencia (spreek uit: Balencia), aan de oostkust, grenst aan de middellandse zee. Deze heeft alles wat je maar te wensen hebt. Als ondernemer kun je je afvragen welke goederen je kunt brengen naar Valencia, maar ook kan laten bezorgen. Lastminutekoeriers denkt met je mee!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Geven en ontvangen

Het kan allebei als het gaat om Lastminutekoeriers. Je bestelling via deze koerier laten bezorgen en/of je verzending. Gaat het om een bedrijf, groot of klein, dan wil je uiteraard de klanten tevreden houden, daarom moet er op tijd bezorgd worden. Of je hebt bepaalde goederen dringend nodig voor je bedrijf, zoals een winkel of een horeca gelgenheid, dan kies je dus ook voor de beste en snelste koerier.

Flexibel en dynamisch

Met ons ruime assortiment aan vervoermiddelen maakt ons inderdaad flexibel en veelzijdig, maar daarnaast ook nog voordelig. Alles wat in een kleine vrachtwagen kan, hoeft niet in een grote, alles wat in een busje past, hoeft niet in een kleine vrachtwagen. Zo vervoeren wij voordelig en energiezuinig, wat het milieu weer ten goede komt. Wij hebben personenauto’s, bakwagens, combo’s, busjes, aanhangers en zelfs kleine en grote vrachtwagens, al dan niet met koel-, warmte- of vriesinstallatie.

Alles naar wens

Wij bezorgen op maat, dat maakt de service van Lastminutekoeriers zo uniek. Op maat als het gaat om de dag en het tijdstip, maar ook voor andere zaken. Wij vervoeren elke bestelling apart en tevens met het juiste voertuig. Een vrachtwagen is niet nodig voor een klein pakket, een busje kan een meubelstuk vervoeren dat er precies in past. Juist door het vervoer op maat, om het zo te noemen, werken wij niet alleen snel, maar ook voordelig. Wij maken het niet duurder dan het hoeft te zijn, integendeel. Ook gaat het met een kleiner voertuig sneller dan met een groter, dit zorgt ook voor de snelle werkwijze. Maar voor de grotere pakketten die vervoerd moeten worden hebben wij prima voertuigen. Zelfs kwetsbare of breekbare bestellingen zijn in de beste handen bij Lastminutekoeriers.

Klant centraal

Bij Lastminutekoeriers gaan wij uit van de wensen en het standpunt van de klant, niet omgekeerd. Klanten zijn bij ons geen nummers, integendeel!

Betaalbaar!

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. Wie voor groupagezending.nl kiest gaat zeker besparen in vergelijking met concurrenten, zelfs tot 30%. Bij Lastminutekoeriers weten we hoe voordeel en de beste service samen kunnen gaan.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Spanje