Koerier Utrecht

Koerier Utrecht.

Utrecht, de spin in het web van Nederland. De centrale plaats waar letterlijk en figuurlijk alles en iedereen samenkomt. Deze stad vertegenwoordigt feitelijk de gehele bevolking van dit land. Utrecht heeft prachtige oude stadsdelen, grachten en gebouwen maar tegelijkertijd ook het modernste van het modernste.

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Onze klanten zijn onder andere:

lastminutecargolastiminutekoerieragjlogisticslastminutekoerierKoeriersexpertkuhenFedEx_logoClient 01

 

Vele bewoners, studenten en bedrijven zijn in deze stad gevestigd. Utrecht heeft zoveel in huis dat je feitelijk nooit iets buiten hoeft te zoeken. Daarom heeft Utrecht ook een eigen koeriersdienst. Een koerier die in alle opzichten volkomen passend is op deze belangrijke plaats. Juist omdat Utrecht zo’n actieve en dynamische stad is, moet iedereen op de koerier kunnen rekenen. Snel, vakkundig en vooral betrouwbaar, dat is precies wat nodig is.

Utrecht bruist van de mensen, activiteiten, bezienswaardigheden, winkeltjes, kantoren, markten en nog veel meer. Het is daarom niet verwonderlijk dat koeriers veel gevraagd worden om allerlei verzendingen op te halen en/of te bezorgen. Wij van de Utrechtse regio koerier bezitten de juiste vervoersmiddelen inclusief laadruimte, de beste apparatuur zodat alles piekfijn bezorgd wordt. Een vergissing is uitermate zeldzaam en alle gegevens worden behalve goed bewaard ook beschermd.

Verzendt u regelmatig leveringen naar particulieren of een ander bedrijf in de regio? Dan is onze koeriersdienst echt iets voor u.

Bent u particulier en woonachtig in deze regio en bestelt u nu en dan of regelmatig artikelen, dan is onze koerierservice ook voor u het beste, het veiligst en het voordeligst. Ook indien u ons zelden nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. U bent ervan verzekerd dat alles op tijd op de goede plaats arriveert. Wilt u het liever op een ander adres laten bezorgen, bijvoorbeeld uw werkadres, is dit uiteraard ook mogelijk.

Bij regelmaat, grote bestellingen, grote hoeveelheden wordt het nog voordeliger om gebruik van ons te maken. Wij maken duidelijke prijsafspraken, zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien kunt u altijd, gratis en vrijblijvend, een offerte aanvragen. Wellicht betekent onze koeriersdienst een besparing van tijd en geld.

De regiokoerier kan te verkiezen zijn boven vele grote andere koeriers.

Juist vanwege de bekendheid in deze belangrijke regio, het kloppende hart van het land, is onze koerierservice veel aantrekkelijker. Wij kennen de weg in de regio als geen ander, wij kennen ook de kracht ervan, daarom sluit onze regionale koeriersdienst perfect aan. Wij zijn wat Utrecht Utrecht maakt. Daarom, als wonende, werkende, leidende, studerende in Utrecht, kies voor de regionale koeriersdienst.