Koerier Utrecht

Koerier Utrecht

Koerier Utrecht, de spin in het web van Nederland. De centrale plek waar letterlijk en figuurlijk alles en iedereen samenkomt. Deze stad vertegenwoordigt eigenlijk de gehele bevolking van dit land. Utrecht heeft prachtige oude stadsdelen, kanalen en gebouwen, maar ook de modernste van het moderne.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Utrecht:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Onze klanten zijn onder meer:

last minute cargo
lastminute courier
agjlogistics
last minute courier
Courier expert
kuhen
FedEx_logo
Client 01

Veel inwoners, studenten en bedrijven zijn gevestigd in deze stad. Utrecht heeft zoveel in huis dat je eigenlijk nooit naar buiten hoeft te kijken. Daarom heeft Utrecht ook een eigen koeriersdienst. Een koerier die in alle opzichten perfect geschikt is voor deze belangrijke plek. Juist omdat Utrecht zo’n actieve en dynamische stad is, moet iedereen op de koerier kunnen rekenen. Snel, professioneel en vooral betrouwbaar, dat is precies wat nodig is.

Koerier Utrecht
Koerier Utrecht

Utrecht zit vol met mensen, activiteiten, bezienswaardigheden, winkels, kantoren, markten en nog veel meer. Het is daarom niet verrassend dat koeriers vaak worden gevraagd om allerlei soorten zendingen te verzamelen en / of te bezorgen. Wij uit de Utrechtse koerier Utrecht beschikken over het juiste vervoermiddel inclusief laadruimte, de beste uitrusting zodat alles met grote precisie wordt afgeleverd. Een fout is uiterst zeldzaam en alle gegevens worden beschermd, behalve beschermd.

Verstuurt u regelmatig leveringen aan particulieren of een ander bedrijf in de regio? Dan is onze koeriersdienst echt iets voor u.
Als u een particulier bent en u woont in deze regio en u bestelt producten af ​​en toe of regelmatig, dan is onze koeriersdienst ook de beste voor u, de veiligste en de goedkoopste. Zelfs als u ons zelden nodig hebt, staan ​​wij altijd voor u klaar. U bent er zeker van dat alles op tijd op de juiste plaats aankomt. Als u het liever op een ander adres laat bezorgen, bijvoorbeeld uw werkadres, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Met regelmaat, grote bestellingen, grote hoeveelheden, is het nog voordeliger om van ons gebruik te maken. We maken duidelijke prijsafspraken, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien kunt u altijd kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen. Misschien betekent onze koeriersdienst utrecht een besparing van tijd en geld.

De regionale koerier utrecht kan de voorkeur hebben boven vele andere grote koeriers.

Juist vanwege de reputatie in deze belangrijke regio, het kloppend hart van het land, is onze koeriersdienst veel aantrekkelijker. We kennen de weg in de regio als geen ander, we kennen ook de kracht ervan, daarom past onze regionale koeriersdienst perfect bij elkaar. Wij zijn wat Utrecht Utrecht maakt. Daarom, als wonen, werken, leidinggeven, studeren in Utrecht, kies je voor de regionale koeriersdienst.

Lastminutekoeriers.nl is een landelijk opererende organisatie met auto’s door het hele land. Daarom kunnen last-minute koeriers altijd binnen 30 minuten op locatie zijn. Dit betekent niet alleen in Utrecht, maar ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en andere steden zoals Den Bosch etc …

We kunnen een koerier op locatie binnen 30 minuten in de Benelux krijgen.

Onze klanten zijn

  Partner17
  Partner16
  Partner15
  Partner14
  Partner13
  Partner12
  Partner11
  Partner10
  Partner9
  Partner8

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1