Koerier Uppsala

Koerier Uppsala

De plaats Uppsala ligt in Zweden, niet ver van de hoofdstad Stockholm. Toch heeft Uppsala een eigen identiteit, daarom is deze plaats op zichzelf en geen aanhangsel van andere grotere steden. Elke plaats wordt door Lastminutekoeriers voor vol aangezien en daarom is de service niet minder dan in een hoofdstad. Lastminutekoeriers doet alles met evenveel precisie en toewijding.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Lastminute

Wellicht vraag je jezelf af wat dat nu precies inhoudt, last minute. Betekent het dat je stante pede iets kunt verzenden of ontvangen binnen een tijdsbestek van 15-30 minuten? Of kan het nog sneller? En is 24 uur per dag service mogelijk? Allemaal vragen, bij lastminutekoerier.nl kunnen we overal op antwoorden.

Wij doen het woord ‘lastminute’ eer aan, in alle opzichten. 24/7 staan wij voor je klaar, voor je bedrijf of voor jou als particuliere klant. Omdat de koeriersdienst aan een plaats verbonden is, is het niet moeilijk om binnen maximaal een half uur op de juiste locatie te zijn. Het streven is zelfs binnen het kwartier. Juist de plaatselijke service maakt dat wij als lastminutekoerier.nl in alle opzichten de weg kennen, dit scheelt tijd en dus geld.

Allerlei goederen

Zelden is een pakket te klein of te groot voor ons, tot 10 europallets kunnen we het meenemen. De trucks zijn in goede staat en overal op voorbereid. Alles blijft veilig bewaard dankzij de beste werkwijze van groupagezender.nl.

Of het groot is of klein, zwaar of licht, vrijwel alles kan mee, mede dankzij de laadklep. Ons personeel is ervaren en professioneel.

Als bedrijfsleider, zzp-er of particulier, wil je in alle opzichten het beste en het snelste als het om koerierswerk gaat. Daarom ben je bij Lastminutekoeriers aan het juiste adres. Er zijn zoveel andere koeriers die van alles beloven, maar niets waarmaken. Bij Lastminutekoeriers.nl bewijzen we dat het ook anders kan!

 

Informatie

Vraag alles wat je wilt, over de prijs, offertes, de bezorgtijden, alles gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op je eigen wijze contact opnemen. Dit kan gewoon met de e-mail, tijdens werkdagen ook per telefoon. Chatten is tevens mogelijk, overdag en het contactformulier via onze website invullen, kan 7/24! Lastminutekoeriers is altijd alert en gaat altijd door. Voor elke klant, op elk tijdstip, gaan wij op pad!

 

 Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zweden

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.