Koerier Uden

Koerier Uden

Uden, een mooie plaats temidden van het stedelijk gebied in Brabant. Wij bieden alles wat iedereen wil, de natuur, nabijheid van steden en winkels en bovendien woongenot. Maar behalve bewoners zijn er ook meer bedrijven en instellingen in deze plaats gevestigd, net als de koeriersdienst van Uden!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Uden:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De Udense koerier kijkt over grenzen heen van de plaats en de provincie Brabant. Uden is niet ver van Gelderland en Utrecht, daarom bezorgen wij daar ook! Wat er ook te verzenden is, wij staan dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week.

Een eigentijdse koeriersdienst in een klassieke jas met vertrouwde service. Wij hebben een scala aan voertuigen en niet te vergeten aan mogelijkheden! Onze chauffeurs zijn vakkundig en hebben alle mogelijke rijbewijzen, minimaal B+ (auto met aanhanger), C en C+, zelfs met vrachtwagens kunnen we uit de voeten. Zij zijn tevens altijd bereikbaar op hun mobile, maken gebruik van de beste navigatie en niet te vergeten het Track&Trace systeem, waardoor zender en ontvanger weten wanneer de bestelling wordt afgehaald of afgeleverd.

U kunt uw bestelling of verzending opgeven via het formulier van onze website. U kunt doorgeven wat u wilt verzenden, het formaat van het pakket opgeven, het tijdstip waarop deze afgehaald en/of bezorgd kan worden en niet te vergeten, het tempo.

Wij hebben diverse aanbiedingen, variëren van bezorgingen binnen een week tot een echte spoedbestelling, zelfs binnen een kwartier.

Wij streven er sowieso naar om alles binnen 24 uur af te halen of te bezorgen. Dezelfde dag of overnight is eveneens mogelijk. Daarom, u kunt aangeven wanneer en waar een pakket op gehaald kan worden en tevens wat het pakket precies inhoudt. Immers, op grond hiervan maken wij de juiste planning en zorgen we ervoor dat alles in het juiste vervoermiddel terecht komt en zo snel mogelijk worden afgeleverd. Daarom hebben we niet alleen busjes en kleine vrachtwagens met een laadklep, maar zelfs een koel- en vrieswagen!

Via de e-mail en de telefoon kunt u uiteraard ook uw wensen kenbaar maken.

Wij zijn toegankelijk voor iedereen, voor particulieren, bedrijven en instellingen. Omdat Uden veelzijdig is zijn wij het ook.

In de loop der jaren hebben we een vaste klantenkring opgebouwd. Deze bestaat uit advocatenkantoren, bakkers, slagers, scholen, tehuizen en last but not least: particulieren. Voor iedereen hebben we een voordelige oplossing, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Iedereen die in en om Uden woont of werkt, kan een beroep doen op onze service. Van deur tot deur, tempo, kwaliteit en veiligheid, dat is waarvoor we staan!