Koerier transport

Koerier transport

Transport kan vandaag de dag op velerlei manieren. De moderne maatschappij vraagt immers om flexibiliteit, constante beschikbaarheid en uiteraard tempo. Er worden steeds meer pakketten verzonden, daarom is het zo belangrijk

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Transport:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Het vervoer is van uitermate groot belang, om te beginnen met de grootte van het pakket. Het is volkomen onnodig om een grote envelop met documenten met een busje of vrachtwagen te vervoeren, dit geldt uiteraard andersom ook, een groot meubelstuk of een grote voedselvoorraad kan niet in een bakauto. De beste transporteurs hebben behalve auto’s in diverse formaten ook fietsen, scooters en/of brommers in huis. Voor de kleine pakketten dichtbij is de fiets gemakkelijk, snel en voordelig. Personenauto’s gebruik je niet of fietsen, tegels of zakken cement te bezorgen. Daarom, de echte goede koerier laat klanten niet onnodig veel betalen voor een te groot vervoermiddel. Voor de zware dingen zijn er busjes en vrachtwagens met laadklep nodig, maar niet als het om lichte pakketten gaat. Vervoer op maat moet het devies zijn.

Gaat het om voedsel dat wordt vervoerd, is het uiteraard belangrijk dat er wagens zijn met een koelinstallatie, voor bevrorenproducten uiteraard een vriesinstallatie maar ook een warme temperatuur kan wenselijk zijn, bij het bezorgen van etenswaren.

De afstand en het tijdstip van het te bezorgen pakket spreken uiteraard ook een woordje mee. Gaat het om een spoedbestelling van vertrouwelijke documenten in de nabije omgeving, dan zijn personenauto’s, maar ook brommers of scooters kunnen een uitkomst zijn. Gaat het om een grote nachtzending, dan kunnen vrachtwagens en busjes sneller gaan dan overdag, zonder files.

Een spoedbestelling kan binnen het uur, een half uur of zelfs binnen een kwartier worden bezorgd.

De meeste koeriers streven naar een verzending binnen 24 uur. Met een koerier die 7/24 per week beschikbaar is, heeft u het meeste kans op een echt snelle koerier. Bekijk ook of dezelfde dag mogelijk is, of binnen enkele uren, dan hoeft u niet altijd te betalen voor een spoedverzending.

Het is belangrijk om de grootte en het gewicht van het te verzenden pakket te weten.

Indien u online reserveert, of per telefoon, is het belangrijk om dit alvast door te geven. Zo weet de koerier welk voertuig het beste is voor uw bestelling en afstand. Betalen kan vaak ook elektronische en online. Voor de digibeten hebben de meeste koeriersbedrijven wel een oplossing.

Dan uiteraard nog de prijs. Veel koeriers rekenen een vast tarief voor de kilometers. Anderen maken de prijs flexibel, niet alleen naar afstand maar ook naar grootte en gewicht. Ook het tempo is mede bepalend, een spoedbestelling is uiteraard duurder dan een gewone bezorging. Gaat het inderdaad om het gebruik van een vrachtwagen die ook nog gekoeld moet zijn, dan wordt dat weer meeberekend.

De koerier heeft geheimhoudingsplicht. Wat er ook vervoerd wordt en wanneer, geen derden mogen hiervan op de hoogte zijn. Toch is het voor iedere klant, klein of groot, interessant om gebruik te maken van een koerier, ook voor particulier of de zzp’er. De echte goede koerier doet de kleinste artikelen ook dichtbij, de grootste en het verste weg en alles wat er tussen zit. Ga daarom voor de beste, voordeligste en betrouwbare koerier!