Koerier Tilburg

Koerier Tilburg

Er is veel te vertellen over deze oude stad, gelegen in het centrum van de prachtige provincie Noord-Brabant, die in alle opzichten gemoderniseed is. Een echte stad die met ruim 200.000 inwoners niet bepaald klein te noemen is. Deze stad herbergt vele oorspronkelijke bewoners, nieuwkomers, vele bedrijven, kantoren, overheidsinstellingen en zelfs een universiteit. Tilburg heeft zoveel in zich, dat een eigen koeriersdienst voor deze stad en omstreken ook werkelijk nodig is.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Onze klanten zijn onder andere:

lastminutecargolastiminutekoerieragjlogisticslastminutekoerierKoeriersexpertkuhenFedEx_logoClient 01

Een succesvol en betrouwbare koeriersdienst is van uitermate groot belang. Er hangt vaak veel vanaf om alles op tijd te versturen en/of te ontvangen, voor een betaalbare prijs en vooral met kwaliteit, zonder beschadigingen, verlies of allerlei andere zaken die het kunnen verstieren.

Wij garanderen u alles, de beste kwaliteit en de beste prijs.

Wie in Tilburg woont, werkt, studeert of daar een bedrijf heeft, u kunt allen gebruik maken van onze service. Ook als de bestelling/verzending klein of licht is. Qua vorm en grootte doen wij ook helemaal niet moeilijk. Vandaar dat wij een breed klantenbestand hebben. Werkelijk iedereen in en om Tilburg doet een beroep op ons en niet voor niets, juist doordat wij gericht zijn op en bekend zijn met deze stad en de omgeving, zijn we niet alleen snel, maar ook voordelig.

Wie vragen heeft, klachten of om een andere reden contact wil opnemen, kan terecht op onze website. 24 uur per dag kunt u contact met ons opnemen. Via de chat op onze website, de e-mail en uiteraard de telefoon.

Ook indien u onverwachte bestellingen of verzendingen heeft, dan kunt u bij ons aankloppen, wij zorgen direct dat het in orde komt. Onze koeriers zijn in alle opzichten vertrouwd en betrouwbaar tegelijk. Met alle pakketten en alle gegevens gaan wij zeer zorgvuldig om. Geheimhouding is een van de belangrijkste punten voor de Tilburgsekoerier. Dus ook uw privacy wordt gewaarborgd.

Als het gaat om iedereen in heel Tilburg en omstreken, bedoelen we dat ook. Ook voor wie hoog woont, op het platteland, in het centrum, erbuiten, wij komen overal. Wij staan klaar voor de particulier die slechts een kleine bezorging heeft, voor de bedrijfsleider met een grote order en alles wat er tussenin zit.

Voor grote en/of regelmatige leveringen loopt het voordeel op! Wie een contract met ons aangaat, of incidenteel veel te vervoeren heeft, is bij ons het voordeligst af. Daarom mogen wij ook heel grote bedrijven tot onze vaste klanten rekenen.

Wij laten de identiteit en de kracht van Tilburg zien in onze uitstekende service. Waarom verder zoeken? Tilburg heeft de beste koerier zelf!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1