Koerier Stockholm

Koerier Stockholm

De hoofdstad van Zweden, in het midden van het land, aan de Baltische zee, is uiteraard heel belangrijk voor het land zelf, maar ook voor het geheel van Noord Europa. Het netwerk van groupagezending.nl reikt ook hier!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Lastminutekoeriers heeft het netwerk, de logistiek en het transport naar Zweden op efficiente wijze gemaakt.

Zelfs in enkele uren kunnen de producten al ter plaatse zijn Er zijn immers genoeg Zweedse producten, zowel food als non-food, die erg populair zijn in Nederland. Maar andersom net zo goed, groupagezending.nl heeft overal aan gedacht en heeft een op maat gemaakte oplossingen.

Onze planners zijn gespecialiseerd in het bewerkstelligen van de snelle tijd van het transport naar Zweden. Wij hebben tevens een ruime ervaring en tevens overal een oplossing voor, als het gaat om uitdagende situaties gaat! Niets zal Lastminutekoeriers weerhouden als het gaat om het transport van goederen.

Accuraat

Als bedrijfsleider, zzp-er of particulier, wil je in alle opzichten het beste en het snelste als het om koerierswerk gaat. Daarom ben je bij Lastminutekoeriers aan het juiste adres. Er zijn zoveel andere koeriers die van alles beloven, maar niets waarmaken. Bij Lastminutekoeriers.nl bewijzen we dat het ook anders kan!

Klant centraal

De klant is koning. Je kunt daarom zelf kiezen voor de wijze van transport en het tijdstip. Wat jou uitkomt, dat staat voorop bij Lastminutekoeriers.nl! Zeker je bedrijf verdient de beste service, je wilt immers ook de beloften aan de klant waarmaken! Ga daarom in zee met Lastminutekoeriers!

Modern

Een eigentijdse wijze van vervoer, die aan alle milieuwijze voldoet, hiervoor zorgt Lastminutekoeriers. Bovendien hebben we nog een technisch snufje: de Track&Trace system. Zo kan iedereen de verzending van A tot Z volgen.

Je zult versteld staan over onze vele mogelijkheden. Door ons gevarieerde wagenpark hoeven we slechts zelden ‘nee’ te zeggen tegen een bepaald pakket. Wij kunnen een lading tot 1000 kg aan!

Ook kleine verzendingen, daar zeggen we geen ‘nee’ tegen. Indien u wilt dat vertrouwelijke documenten, belangrijke artikelen of andere zaken beveiligd en verzekerd zijn van deur tot deur, geef het aan ons mee en wij zorgen ervoor. Verzekering en niet te vergeten geheimhouding zijn onderdelen van onze service, net als voorzichtigheid. Wij weten te laden en lossen zonder schade, zodat breekbare artikelen of elektronische voorwerpen onbeschadigd afleveren.

Wil jij ook gebruik maken van onze perfecte service? Ga naar onze website of bel ons op. Via onze site kunt u een formulier invullen met de daarin gewenste service, de grootte van het pakket en meteen betalen. Telefonisch reserveren kan uiteraard ook. Onze administratie en planning verloopt altijd vlekkeloos.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zweden

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.