Koerier Ridderkerk

Koerier Ridderkerk

Ridderkerk, een plaats met een groot oppervlak, veel groen, maar ook hoogbouw en veel winkelcentra. Gelegen ten zuiden van Rotterdam, maar met een eigen identiteit en zelfvoorzienend. Behalve alle gewone zaken is er ook veel cultuur in deze plaats, musea, monumentale gebouwen en nog veel meer. Ook op sportgebied is men actief in Ridderkerk, er zijn vele sportverenigingen. Behalve een groot aantal inwoners, scholen en winkels heeft Ridderkerk tevens een groot bedrijventerrein. Daarom is het belangrijk dat iedereen in en om Ridderkerk een beroep kan doen op de eigen koerier.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Ridderkerk:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Sterker nog, dit kan 6 dagen per week van 6.00-00.00 uur. De hedendaagse maatschappij gaat constant door, daarom doen wij dit ook! Spoedbestellingen kunnen tevens tussen de genoemde tijdstippen. Indien u contact opneemt, per telefoon, chat, het formulier of via de app, kunnen wij snel handelen en kan de verzending al binnen een kwartier worden afgeleverd.

Ook voor de gebruikelijke bestellingen handelen wij zo vlug en efficient mogelijk. Daarom is een bezorging op dezelfde dag een prima mogelijkheid, net als overnight. Snelheid en service, dit zijn de woorden die de Ridderkerkse koerier kenmerken. Volkomen accuraat, vergissingen zijn bij ons vrijwel uitgesloten. Vliegensvlug werken we van deur tot deur.

Wij zijn overal en met iedereen bekend. De Ridderkerkse koerier is net zo vertrouwd als allerlei andere bedrijven, zoals de Ridderkerkse bakkers. Wij koerieren zelfstandig, maar kunnen ook indien gewenst assisteren.

De Ridderkerkse koerier is net zo veelzijdig als Ridderkerk zelf.

Bovendien kijken wij over grenzen heen en bezorgen in de hele provincie Zuid-Holland. Ook andere nabijgelegen provincies kunnen wij bereiken, wij bezorgen in alle opzichten breed. Wij hebben diverse voertuigen ter beschikking voor de meest uiteenlopende goederen die vervoerd moeten worden, compleet met laadkleppen en trolley’s.

Koel- en vrieswagens hebben wij eveneens tot onze beschikking. Daarom vervoeren wij desgewenst gebakjes en broden, die allemaal vers blijven. Alle bevroren waren kunnen tevens worden ingeladen in onze vrieswagen en ijskoud worden afgeleverd op het juiste adres. Dus als u uw werknemers wilt trakteren op taart of verse broodjes, binnen no time staan we voor de deur!

Dit geldt uiteraard voor alle bezorgingen. Wij halen en brengen, op de gewenste en gelegen tijdstippen en op de juiste adressen. Elke verzending wordt strikt vertrouwelijk en met de meeste precieze behandeld. Schade en verlies komt bij de Ridderkerkse koerier eveneens niet voor, hoewel alles wat wij doen en alle pakketten onder ons beheer wel volledig verzekerd zijn.

Ontdek de vele voordelen van de regionale koerier ten opzichte van de landelijke. Niet duurder, wel sneller en vertrouwder. Een onafhankelijke plaats als Ridderkerk met vele instellingen, scholen, bedrijven, horeca en nog veel meer, heeft een passende service nodig.