Koerier Purmerend

Koerier Purmerend

Purmerend is een grote en moderne plaats van alle gemakken voorzien, dus ook van een koerier! Dag en nacht staan wij klaar om pakketten af te halen en/of te bezorgen. Wij sluiten in alle opzichten aan op Purmerend en de behoeften. Onze regio is echter groter dan dat, wij zijn er voor de hele provincie en indien gewenst ook voor andere omliggende provincies.

Purmerend is een mooie plaats met een prachtige omgeving. Purmerend is een stad met een eigen identiteit en tegelijkertijd ook verbonden met het nabijgelegen Amsterdam. Wie in Purmerend woont en in de stad Amsterdam werkt heeft van alles het beste. Toch hebben ook bedrijven in alle soorten en maten hun weg naar Purmerend gevonden. Purmerend is steeds groter en actiever geworden, de koerier uit Purmerend is hierin meegegroeid.

Koerieren is niet alleen het rondbrengen van pakketten, maar veel meer dan dat. Accuratesse, tempo, loyaliteit en uiteraard geheimhouding. Wij garanderen privacy voor zenders en ontvangers.

Onze flexibiliteit en mogelijkheden zijn eindeloos. 24/7 staan wij voor u klaar, iets wat nodig is in dit tijdperk, waarbij iedereen alert moet blijven.

Ons wagenpark heeft de meest uiteenlopende motorvoertuigen, wij gebruiken deze op maat.

De kleinste is een combo, dan komt de bus, vervolgens de bakwagen, zelfs nog een motorwagen en een trailer, wij hebben alles in de aanbieding.  Zo betaalt u niets teveel en is het vervoer tevens milieuvriendelijk.  Koelwagens behoren tevens tot ons assortiment, zodat een koeltransport ook tot de mogelijkheden behoort. Dus wat u ook bestelt of wilt verzenden, belangrijke documenten, van tuingrond tot en met verse gebakjes, het kan allemaal. Geen enkel pakket is te licht of te zwaar voor ons, ook een envelop met belangrijke documenten die vertrouwelijk en snel moeten worden bezorgd, wij halen nergens onze neus voor op.

Voor spoedverzendingen hebben we een speciaal telefoonnummer. De bezorging kan zelfs al binnen het kwartier! Ook als uw verzending beslist dezelfde dag moet aankomen, kan dit uiteraard ook. Bovendien zijn er nachtdistributies, zodat iedereen ’s ochtends absoluut in huis heeft wat nodig is. Zelfs nachtdistributie is bij ons een mogelijkheid.

Bedrijven en instellingen gaan vaak het contract met ons aan voor de regelmatige leveringen. Wij hebben interessante offertes, zeker als het om zeer regelmatige bezorgingen gaat. Meer bezorgingen betekent meer korting.

Iedereen profiteert van onze scherpe prijzen, ook de particulieren en zzp-ers. Vraag daarom gratis en vrijblijvend informatie en offertes, die tevens vrijblijvend zijn.