Koerier Oss

Koerier Oss

In het mooie Brabantse land ligt de prachtige plaats Oss. Een traditionele plaats, maar ook hier heeft de tijd niet stil gestaan! Oss, gelegen tussen grote steden ‘s Hertogenbosch en Nijmegen. Maar Oss heeft net als de andere genoemde steden een belangrijke rol als het gaat om wonen, werken en winkelen. Er zijn diverse landschappen om deze plaats, waardoor er veel variatie is. Een prima plaats voor woners, werkers en toeristen.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Utrecht:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De koerier uit Oss is bekend, deze weet de weg in en om Oss. De bedrijvigheid die Oss kenmerkt is ook van toepassing op de koerie, net als de Brabantse vertrouwdheid en eerlijkheid. Zeven dagen per week, van 6.00-00.00 uur staan wij paraat om allerlei pakketten op te halen en af te leveren, op alle mogelijke en zelfs onmogelijke adressen. Al vele jaren verzorgt de koerier vele leveringen in en om Oss. Wij doen distributie, spoedbestellingen, regelmatige orders en uiteraard ook eenmalige bestellingen. Elke klant is van harte welkom, net als elk pakket. Wij hebben voor ieder een passende oplossing, ook financieel.

Van onze chauffeurs mag u vertrouwelijkheid verwachten, kwaliteit, accuratesse en vooral ook tempo! Het grote voordeel van de plaatselijke koerier is dat deze in alle opzichten de weg kent en tevens de klanten. Met behulp van navigatie komen wij overall vliegensvlug. De chauffeurs hebben uiteraard geheimhoudingsplicht en zijn uitermate voorzichtig met elke bestelling.

Wellicht vraagt u zich af wat u allemaal kunt laten bezorgen of verzenden via ons.

Het antwoord is: ‘vrijwel alles’. Het gaat van enveloppen die net te groot zijn voor de brievenbus tot een complete huishouding. Alles vervoeren wij met de juiste wagen, van het juiste formaat en niet te vergeten op de juiste manier. Of het gaat om zandzakken, kristallen vazen, tegels, bakstenen, tuinmeubilair of verse broodjes, alles wordt op de beste manier vervoerd en in dezelfde staat afgeleverd als het in de auto is gegaan.

Gaat het om warme en verse waren en is de bezorging in of om het centrum van Oss, dan vervoeren wij deze zelfs per fiets, omdat dit sneller, gemakkelijker, veiliger en zelfs voordeliger is. Wij kiezen voor elke verzending de snelste maar ook veiligste vervoer wijze. Uw pakketten zijn altijd verzekerd, van deur tot deur en u kunt uw bestelling via Track&Trace altijd volgen. Wij kunnen onze chauffeurs altijd bereiken via hun 06 nummer.

De Brabantse degelijkheid geldt ook voor onze prijzen. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte, de afstand en het gewenste tempo. Desondanks, voor grotere afnemers hebben wij een aantrekkelijke karting! Daarom, wacht niet langer, informer naar onze mogelijkheden en prijzen. Alle info is gratis en vrijblijvend, net als onze offertes. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!