Koerier Oslo

Koerier Oslo

De hoofdstad van het mooie Noorwegen, ook deze stad is de moeite waard om er (handels)betrekkingen mee te onderhouden. Als er een koeriersdienst hiervoor kan zorgen, voor een naadloze aansluiting, is het Lastminutekoeriers! Oslo is een grote stad, die niet onderdoet voor elke andere stad in Europa, zelfs al ligt deze nog zo noordelijk, voor Lastminutekoeriers is deze altijd bereikbaar, in rap tempo!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Vakwerk bij Lastminutekoeriers

Inderdaad, bestellen en bezorgen is vakwerk, daarom hebben wij bij Lastminutekoeriers uitsluitend vakmensen in dienst. Niet alleen hier, maar door heel Europa, daarom gaat bij ons de bezorging ook zo snel! Door heel Europa, over grenzen en zeeën, alles komt op de juiste plaats terecht. Daarom is het aantal klachten bij Lastminutekoeriers minimaal!

Een professionele wijze van bezorging, dat is wat jouw bedrijf, groot of klein, nodig heeft. Jij wilt jouw klanten tevreden houden, wij van Lastminutekoeriers eveneens! Zo helpen wij alles en iedereen in Europa, in Nederland in de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Spanje en Frankrijk en uiteraard ook Oost-Europa. Wel of geen E.U. lid? Dat maakt niet uit bij Lastminutekoeriers, helemaal niet zelfs. Wij gaan over alle grenzen om snel met alle precisie alles af te leveren.

Afspraak

De mentaliteit van Lastminutekoeriers is dat wij altijd alle afspraken nakomen. Er zijn meer dan genoeg tevreden klanten die dat kunnen bevestigen. Op allerlei gebied, bezorging of bestelling, maar ook financieel.

Als ondernemer doet al deze je informatie je hart sneller kloppen! Kom daarom snel in actie en ontdek wat groupagezending.nl voor je kan beteken, op het gebied van de service, maar ook die van de besparing.

Flexibel

Lastminutekoeriers is flexibel als het gaat om wat te vervoeren, hoe en wanneer. Maar ook wat er vervoerd wordt is tevens flexibel. De trucks die tot 10 europallets kunnen vervoeren end us veel gewicht kunnen torsen, kan dus alles aan. Ook zijn er andere vervoersmiddelen beschikbaar, zodat het niet duurder wordt dan nodig is en vooral snel gaat. Overal kan de verzending of bestelling binnen enkele uren al plaatsvinden. Wij kunnen alles plannen, zoals het jou uitkomt.

Informatie

Vraag alles wat je wilt, over de prijs, offertes, de bezorgtijden, alles gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op je eigen wijze contact opnemen. Dit kan gewoon met de e-mail, tijdens werkdagen ook per telefoon. Chatten is tevens mogelijk, overdag en het contactformulier via onze website invullen, kan 7/24! Lastminutekoeriers is altijd alert en gaat altijd door. Voor elke klant, op elk tijdstip, gaan wij op pad!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Noorwegen

 

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.