Koerier Noorwegen

Koerier Noorwegen

Noorwegen, een mooi land met ongerepte natuur, met hoge bergen en diepe meren. Juist de rust en de lage bevolkingsdichtheid maken dit land aantrekkelijk.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Het grootste deel van Noorwegen bestaat uit vasteland, maar er zijn tevens vele (schier)eilanden. Gelukkig is voor groupagezending.nl alles altijd bereikbaar. Door berg en dal, maar zelfs over het water, van de kwaliteit van Lastminutekoeriers kun je altijd op aan!

Hoewel het aantal inwoners van dit land relatief laag is, heeft het land alles wat je nodig hebt en meer dan dat. Door de juiste routes te bewandelen en goede communicatie hebben we gespecialiseerde verzenders gevonden, met wie we in nauw contact staan.

Niets is onbereikbaar voor Lastminutekoeriers

Onze chauffeurs zijn allemaal bekend met de omgeving, maken gebruik van de meest geavanceerde navigatiesystemen en zij hebben allemaal minimal rijbewijs B+, voor een auto met aanhanger. C en C+ chauffeurs hebben wij eveneens, net als busjes (C rijbewijs) en vrachtwagens (C+) in de aanbieding. Wij zijn net zo veelzijdig als Heerenveen en de regio zelf. Combo’s, bakwagens, personenauto’s al dan niet met aanhanger, vrachtwagens, koele wagens en zelfs warme wagens, het is er allemaal. Daarom is onze klantenkring net zo divers als ons wagenpark.

Of het gaat om kleine of grote pakketten, zware of lichte, verse voeding, warme voeding, smalle of juist brede zaken, wij zorgen dat het onbeschadigd en veilig naar het juiste adres wordt gebracht. Dit geldt tevens voor kwetsbare artikelen, zelfs een porseleinen servies kunt u met een gerust hart aan ons meegeven. Bovendien,  alle verzendingen zijn behalve strikt geheim ook verzekerd. Ons elektronische Track&Trace systeem zorgt ervoor dat zowel verzender als ontvanger weet waar de zending nu is.

Betaalbaar

Vanwege onze efficiënte werkwijze en onze zuinige voertuigen, die niet groter zijn dan nodig is, kunnen wij tevens scherpe prijzen aanbieden. Helemaal op maat, in alle opzichten. Voor eenmalige verzendingen kunt u bij ons terecht, maar ook voor regelmatige, meervoudige en distributie. Ons bedrijf heeft de allerbeste planning en wij zijn daarom altijd snel, of het nu om een spoedbestelling gaat of om een gewone. Lastminutekoeriers is het beste voorbeeld als het gaat om kwaliteit en voordeel, het een gaat niet ten koste van het ander, deze gaan hand in hand!

Omdat het leven constant doorgaat, zijn wij 24/7 voor u in touw. U kunt via onze website het contactformulier invullen, wij bellen u binnen een kwartier op. Snelle reactive, snelle service, dat is Lastminutekoeriers!

 Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Noorwegen

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.