Koerier Middelburg

Koerier Middelburg

Zeeland is een van de mooiste provincies en dit geldt ook voor het lieflijke pittoreske stadje Middelburg, waar jaarlijks vele toeristen komen vanuit het binnen- en buitenland. Het opmerkelikjke is dat de bewoners en tevens de bezoekers al snel ontdekken dat deze stad ook echt een flinke plaats is met alle nodige voorzieningen. Het is feitelijk niet eens nodig om voor welke zaak dan ook naar een andere plaats te moeten. Winkels, scholen, ziekenhuizen en bedrijven zorgen ervoor dat je alle benodigheden om de hoek hebt.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Indien u in of om Middelburg woont, of uw bedrijf, winkel, kantoor of instelling er gevestigd is en u een betrouwbare en efficiente koerier zoekt, dan kunnen wij alles bieden wat u zoekt.

Voor de juiste verzending en de ontvangst van alle benodigde en gewenste artikelen kunnen wij, de koeriersdienst van Middelburg u van dienst zijn. Waarom zoeken naar grote nationale of internationale koeriersdiensten als Middelburg heeft wat u nodig hebt?

Bij ons bent u verzekerd van de beste service, de prijs- en kwaliteitsverhouding is gegarandeerd de beste. Wij garanderen dat zowel de verzending als bezorging niet alleen snel is, maar ook goed en op elk gewenst adres bij de juiste deur, ook als u liever de achterdeur heeft!

Denk niet dat de grote concurrenten voordeliger zijn dan de regionale koeriersdienst, integendeel. Vanwege de kleinschaligheid en de grotere overzichtelijkheid besparen wij veel tijd en geld, voor onszelf en voor onze belangrijke klanten.

De balans tussen professioneel en tegelijkertijd vertrouwd en persoonlijk, dat is onze uitdaging en een van onze belangrijkste kenmerken. Zelfs voor mensen die nog geen toegang hebben tot het internet kunnen wij klaar staan.

Daarom, laat u niet weerhouden door twijfels.

Wie een keer gebruik maakt van onze koeriersdienst wil daarna nooit meer anders. Geen enkele Zeeuw of andere klant betaalt een cent teveel! De Zeeuwse zuinigheid, hardwerkendheid en efficientie vindt u terug bij onze koeriersdienst. Wendt u niet tot het onbekende, maar kies voor de zekerheid van de regio koerier.

Het maakt niet uit of u een of meerdere keren gebruik maakt van onze service, een contract voor regelmatige verzendingen en/of leveringen is uiteraard ook mogelijk.

Het koeriersbedrijf van Middelburg toont aan dat Zeeland niet achtergebleven is en Middelburg een grote en moderne stad, van alle gemakken voorzien. Wij leveren het bewijs letterlijk aan uw deur.

Bel, email of kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, als particulier of als bedrijf. Ook zzp-ers kloppen graag bij ons aan. Bekijk de reacties van de tevreden klanten op onze website!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1