Koerier Malmö

Koerier Malmö

Malmö, een kustplaats in het mooie Zweden, dat tevens een haven heeft, is niet minder belangrijk dan de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Juist omdat het zo’n strategische ligging heeft, zijn betrekkingen heel belangrijk, daarom hebben wij als Lastminutekoeriers een goede verbinding met deze stad. Malmö heeft een goede veerdienst met Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken dat aan ons deel Europa vast zit. Deze stad is goed te bereiken voor Lastminutekoeriers.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

De beste koerier

Als bedrijfsleider, zzp-er of particulier, wil je in alle opzichten het beste en het snelste als het om koerierswerk gaat. Daarom ben je bij Lastminutekoeriers aan het juiste adres. Er zijn zoveel andere koeriers die van alles beloven, maar niets waarmaken. Bij Lastminutekoeriers.nl bewijzen we dat het ook anders kan!

De klant is koning. Je kunt daarom zelf kiezen voor de wijze van transport en het tijdstip. Wat jou uitkomt, dat staat voorop bij Lastminutekoeriers.nl! Zeker je bedrijf verdient de beste service, je wilt immers ook de beloften aan de klant waarmaken! Ga daarom in zee met Lastminutekoeriers!

Uitstekend netwerk

Onze chauffeurs zijn allemaal bekend met de omgeving, maken gebruik van de meest geavanceerde navigatiesystemen en zij hebben allemaal minimal rijbewijs B+, voor een auto met aanhanger. C en C+ chauffeurs hebben wij eveneens, net als busjes (C rijbewijs) en vrachtwagens (C+) in de aanbieding. Wij zijn net zo veelzijdig als Heerenveen en de regio zelf. Combo’s, bakwagens, personenauto’s al dan niet met aanhanger, vrachtwagens, koele wagens en zelfs warme wagens, het is er allemaal. Daarom is onze klantenkring net zo divers als ons wagenpark.

Verzenden

Dit is aan de orde van de dag, zeker in onze hedendaagse maatschappij. Bestellen via internet, of per telefoon. Iedereen wil bijtijds een verzending afleveren en/of ontvangen. Het kan gaan om kantoormeubelen voor een bedrijf, maar ook om een proefpakket met cosmetische producten om te proberen. Unieke zaken die je nergens anders kunt verkrijgen, of algemeenheden. Kleding, gebruiksvoorwerpen, voedsel en nog veel meer, alles wordt vakkundig, vlug en voordelig verzonden via Lastminutekoeriers.

Betaalbaar

Wellicht vraag je je af of de kosten van een echte last minute koerier voor jou haalbaar zijn. Dankzij ons grote netwerk, de efficiënte werkwijze, het vervoer op maat en de klant die centraal staat, kunnen we bij Lastminutekoeriers de kosten zo laag mogelijk houden. Dit gaat echter gelukkig niet ten koste van de kwaliteit, wij bewijzen dat het samen kan gaan, voordeel en kwaliteit bij Lastminutekoeriers. Vraag vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Zweden

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.