Koerier Maastricht

Koerier Maastricht

Maastricht is in alle opzichten uniek, net als de omtrek. Maastricht ligt op het punt waar drie landen samen komen, Duitsland, Nederland en Belgie. Zelfs Luxemburg is vlakbij. Vaak wordt deze stad in alle opzichten als afgelegen beschouwd. Maar Maastricht heeft iedereen alles te bieden, zelfs meer dan dat! Alle bewoners en de vele toeristen en reizigers kunnen dit volmondig beamen. Zo zal het niemand verbazen dat er ook een prima functionerende koeriersdienst is, speciaal voor Maastricht en omstreken!

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

De koerier Maastricht is een van de bewijzen dat Limburg op eigen benen kan staan en lang niet altijd hulp nodig heeft van het noorden of het westen van Nederland. Maastricht is feitelijk voor het buitenland de toegangspoort tot Nederland. Ingang en uitgang. Het is daarom niet verwonderlijk dat Maastricht is bezaaid met nationale en internationale bedrijven. De universteit van deze stad is groot en heeft diverse faculteiten. Vanwege dit alles heeft Maastricht ook een eigen, vertrouwde koeriersdienst nodig die aansluit bij de behoeften van deze dynamische stad.

Niets staat ons in de weg om elke zending van elk adres op te halen en naar wens op het volgende adres te bezorgen. Elke bestelling is welkom, van de allerkleinste tot en met de allergrootste. U hoeft zich geen zorgen te maken over formaten en gewicht, wij kunnen werkelijk alles aan. Bezorgen aan de voordeur, de achterdeur, of in het appartement, wij zorgen dat het allemaal perfect in orde komt.

Vele particulieren, bedrijven en instellingen zijn reeds klant bij ons.

Wordt u een van de volgende? Of u ons slechts een enkele keer, regelmatig of heel vaak nodig heeft, het kan allemaal. Wie kiest voor regelmaat kan bij ons het contract aan gaan, voor kortere of langere periode. De leveringenkomen dan gegarandeerd op tijd, hetgeen het arbeidsproces bevordert en de klant tevredenheid vergroot.

Wilt u meer weten? Alle informatie en prijsopgaven zijn gratis en geheel vrijblijvend. Ontdek de kracht van Maastricht en omstreken, die volkomen zelfredzaam is. Onze koeriersdienst vermoeid u niet met regeltjes, vertragingen of andere moeilijkheden. Juist hierdoor zijn we zelfs nog voordeliger dan de grote concurrenten.

Alles wat Maastricht goed maakt, maakt onze koeriersdienst nog beter! De kracht en dynamiek van deze grensstad, die vindt u terug in onze unieke en efficiente koeriersdienst!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1