Koerier Ljubljana

Koerier Ljubljana

Een mooie naam voor een mooie stad, in Oost-Europa, waar echt niet altijd kommer en kwel is. Het land Slovenië is weliswaar niet groot, maar heeft wel een strategische waarde.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Oost-Europa heeft een rijkdom als het gaat om de natuur en de cultuur. Artikelen en goederen waar het westen in geїnteresseerd is, maar andersom is er zeker interesse in westerse goederen. Bij groupagezending.nl kunnen we van alles en nog wat vervoeren, food en non-food.

Lastminutekoeriers heeft het netwerk, de logistiek en het transport naar Ljubljana op efficiënte wijze gemaakt.

Zelfs in enkele uren kunnen de producten al ter plaatse zijn Er zijn immers genoeg oosteuropese producten, zowel food als non-food, die erg populair zijn in Nederland. Maar andersom net zo goed, Lastminutekoeriers heeft overal aan gedacht en heeft een op maat gemaakte oplossingen.

Onze planners zijn gespecialiseerd in het bewerkstelligen van de snelle tijd van het transport naar Ljubljana. Wij hebben tevens een ruime ervaring en tevens overal een oplossing voor, als het gaat om uitdagende situaties gaat! Niets zal Lastminutekoeriers weerhouden als het gaat om het transport van goederen.

Accuraat

Als bedrijfsleider, zzp-er of particulier, wil je in alle opzichten het beste en het snelste als het om koerierswerk gaat. Daarom ben je bij Lastminutekoeriers aan het juiste adres. Er zijn zoveel andere koeriers die van alles beloven, maar niets waarmaken. Bij Lastminutekoeriers.nl bewijzen we dat het ook anders kan!

Klant centraal

De klant is koning. Je kunt daarom zelf kiezen voor de wijze van transport en het tijdstip. Wat jou uitkomt, dat staat voorop bij Lastminutekoeriers.nl! Zeker je bedrijf verdient de beste service, je wilt immers ook de beloften aan de klant waarmaken! Ga daarom in zee met Lastminutekoeriers!

Modern

Een eigentijdse wijze van vervoer, die aan alle milieuwijze voldoet, hiervoor zorgt Lastminutekoeriers. Bovendien hebben we nog een technisch snufje: de Track&Trace system. Zo kan iedereen de verzending van A tot Z volgen.

Je zult versteld staan over onze vele mogelijkheden. Door ons gevarieerde wagenpark hoeven we slechts zelden ‘nee’ te zeggen tegen een bepaald pakket. Wij kunnen een lading tot 1000 kg aan!

Ook kleine verzendingen, daar zeggen we geen ‘nee’ tegen. Indien u wilt dat vertrouwelijke documenten, belangrijke artikelen of andere zaken beveiligd en verzekerd zijn van deur tot deur, geef het aan ons mee en wij zorgen ervoor. Verzekering en niet te vergeten geheimhouding zijn onderdelen van onze service, net als voorzichtigheid. Wij weten te laden en lossen zonder schade, zodat breekbare artikelen of elektronische voorwerpen onbeschadigd afleveren.

Aankloppen

Wil jij ook gebruik maken van onze perfecte service? Ga naar onze website of bel ons op. Via onze site kunt u een formulier invullen met de daarin gewenste service, de grootte van het pakket en meteen betalen. Telefonisch reserveren kan uiteraard ook. Onze administratie en planning verloopt altijd vlekkeloos.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Slovenie

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.