Koerier Litouwen

Koerier Litouwen

Lastminutekoeriers bezorgt over grenzen, dus ook in Litouwen. Met onze ervaren en betrouwbare krachten komt alles in orde, op elk moment van de dag of nacht, op elke gewenste plaats.

Litouwen is een mooi land, in het noordoosten van Europa. Er is van alles te vinden, daarom is er ook volop klandizie vor jouw bedrijf, artikel of product. Voor groupagezending.nl zijn er geen grenzen en wordt geen enkel land tweederangs beschouwd, in tegendeel. Wij heben contacten met Litouwen, met de beste vervoerders, die bijzonder behendig zijn.

Bereken hier direct je tarief

Transportmethode
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • max. 150x117x100cm (lxbxh) en 500kg
 • max. 350x130x180cm (lxbxh) en 900kg
 • Ophalen binnen:

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Vandaag ophalen en rechtstreeks bezorgen

  (excl. BTW)
 • Later

  Wij streven ernaar de zending op de gekozen ophaaltijd op te halen (binnen NL) en leveren deze vervolgens direct aansluitend uit. Tarieven exclusief weekendtoeslag. Geldig tussen 07:00-19:00 van ma t/m vr. Voor zendingen buiten NL streven wij ernaar om binnen 4 uur te laden. Mocht de zending zwaarder zijn, bel met ons op 030 711 2141

  Morgen ophalen en rechtstreeks bezorgen.

  (excl. BTW)
Kies uw service
Aflevergegevens
Adres- en betalingsgegevens
Ophaaldatum & time
Bezorgdatum & time
Gecombineerde pakketafmetingen en gewicht

Samenvatting

 • Voertuigtype
 • Leveringslaag
 • Ophaaldatum en -tijd
 • Leveringsdatum & -tijd
 • Ophaaladres
 • Afleveradres
 • Prijs
  (excl. BTW)

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Last minute

Wij doen de naam ‘lastminute’ eer aan, want een bestelling komt binnen maximaal enkele uren (of zelfs binnen het uur) aan op de bestemming. De koeriers zitten overal en hebben toegang tot de allerbeste en meest efficiënte en zuinigste vervoersmiddelen. Daarom kan groot meubilair, maar ook aangetekende brieven, koelwaren, voorraden van allerlei artikelen, serviesgoed en nog veel meer altijd vervoerd worden. Wij vervoeren geen kleine zaken met een vrachtauto en geen grote pakketten met de fiets uiteraard, wij zorgen voor de allerbeste keuzes en de meest zuinige vervoersmiddelen. Ook besteden wij aandacht aan de verpakking en het plaatsen van het pakket in het voertuig, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het beschadigd bij je aankomt  of dat wat je verzendt kapot zal gaan. Bij Lastminutekoeriers is het allemaal in de beste handen, je verzending of bestelling is veilig, in alle opzichten.

Financiën

Voor elke klus gaan we apart op pad. Wij vervoeren milieuvriendelijk en efficient. De milieu-eisen worden steeds hoger, daarom zijn we daar bijzonder secuur in. Juist daardoor weten we de prijzen zo laag mogelijk te houden, voor allebei de partijen. Zo bespaar je het milieu en de portemonnee.

Vooraf krijg je een offerte, duidelijk en overzichtelijk. Wij van lastminutekoeriers.nl werken met vaste prijzen. We houden niet van onaangename verrassingen en onverwachte prijsverhogingen, dat doen er al zoveel! Daarom is onze service zo betrouwbaar.

Klantenkring

Niet voor niets hebben wij reeds een vaste klantenkring opgebouwd, die tevens bijzonder gevarieerd is! Onze betrouwbare service die betaalbaar is voor iedereen, wordt elke dag een beetje meer bekend.

Contact

Informatie en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Neem daarom contact op per e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website.Wij zijn dag en nacht bereikbaar, voor iedereen. Je kunt per telefoon, mail maar ook via de website, het invulformulier. Of het nu gaat om een envelop die net te groot is voor de brievenbus of een grote lading, alles kan met ons mee bij Lastminutekoeriers.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Litouwen

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.