Koerier Lelystad

Koerier Lelystad

Lelystad, een echte modern en dynamische stad, waar de infrastructuur uitermate goed en ruim is. Juist in Lelystad, centraal gelegen in Nederland, waar de genoegens van de stad en de voorrechten van de natuur hand in hand gaan en er vooral moderne nieuwbouw is. Een volwassen stad, met een eigen vliegveld. Daarom kan een eigen koerier niet ontbreken! Ook niet voor de omringende kleinere plaatsen. Maar ook met de andere steden niet ver van Lelystad is de koerier actief.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Utrecht:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Met alle bewoners, instellingen, bedrijven, vervoersmiddelen en horeca gelegenheden, is een koeriersdienst die in Lelystad in alle opzichten de weg kent onontbeerlijk. Omdat Lelystad tevens een vliegveld heeft en dientengevolge nog meer hotels en pensions, vinden wij het ook belangrijk dat we dag en nacht bereikbaar zijn, zeven dagen per week. Immers, het leven gaat altijd door in levendige stad als Lelystad. Op elk moment van de dag kunt u het contactformulier invullen, via onze website. U zult ontdekken dat wij elke zending ophalen of afleveren op het moment dat het u uitkomt of dat het gewenst is. Een bedrijf dat plotseling een bepaald artikel nodig heeft, een bestelling die direct moet worden afgeleverd, het is allemaal geen probleem, spoedbestellingen doen wij ook!

Onze service en prijzen zorgen ervoor dat wij een gevarieerd klantenbestand hebben. Daarom, overweeg eens waarom, wanneer en hoe onze koeriersdienst u als particulier, werkgever, politicus, secretaresse, werknemer u tijd, geld en energie kan besparen. Geen gedoe met het huren van speciale vervoersmiddelen, (betaald) parkeren en moeilijkheden met het laden en lossen.

Wij zijn van alle gemakken voorzien in Lelystad.

Een groot park met een keur aan motorvoertuigen, maar ook fietsen! Omdat we op deze wijze ook kunnen bezorgen en vaak nog sneller ook!

De bijzonder handige middelen, van bakauto’s tot busjes en kleine vrachtwagens met laadklep, ook kleinere vervoersmiddelen en tevens brommers en scooters. Zelfs voor koel vervoer kunnen we zorgen, zodat alle etenswaren bewaard en vers blijven.

Met elk pakket zijn we uitermate voorzichtig en discreet. Of het nu gaat om een envelop met vertrouwelijke documenten, een kristallen vaas, sieraden, meubels of revalidatie artikelen, het komt allemaal veilig en onbeschadigd aan. Onze chauffeurs zijn niet alleen welbekend met de routes in en om Lelystad, maar ook met laden en lossen. Uiterste precizie als het gaat om datum, tijdstip, adres, route en het pakket zelf. Van deur tot deur is deze in de beste handen en bovendien verzekerd.

Koeriersdienst is vakwerk en de eigen koerier van Lelystad en omstreken heeft daarom uitsluitend vakmensen in dienst.

Indien u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u zorgvuldig en niet te vergeten, berekenen de juiste prijs. Wij geven overzichtelijke offertes zonder verrassingen achteraf. Een service die past bij het actieve en levendige Lelystad.