Koerier Leipzig

Koerier Leipzig

Leipzig is weliswaar niet een heel bekende stad, maar wel belangrijk. Deze ligt op een strategische plek, tussen het voormalige oosten en het westen. De stad Leipzig speelt een belangrijke rol bij de val van de muur. Er is veel oud en nieuw te vinden. De betrekkingen met deze stad kunnen heel waardevol zijn voor je bedrijf, je product of gewoon als particuliere klant.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Lastminutekoeriers

Laat alles maar aan ons over, groot en zwaar, klein en licht, smal of breed, alles komt in de meest perfecte staat aan. Zelfs als het om een verzameling kristallen vazen gaat, is het in de beste handen. Dit geldt eveneens voor meubels, tegels voor de badkamer of keuken, tuingrond, bakstenen, alles kunnen wij op het juiste adres krijgen.

Wij passen ons vervoer aan hetgeen wat bezorgd moet worden, niet andersom! Door het voertuig aan te passen wordt het voordeliger voor alle partijen. Gaat het om documenten, kantoorartikelen en andere kleine pakketten, dan zijn personenauto’s vaak al voldoende.

Alles wordt keurig in geladen in de auto van het beste formaat, een personenauto, een combo, een busje of zelfs een kleine vrachtwagen. Desondanks hebben we ook de beschikking over fietsen en brommers voor het kleine werk. Vlugger en voordeliger!

Altijd last minute

Ook voor de gebruikelijke bestellingen handelen wij zo vlug en efficient mogelijk. Daarom is een bezorging op dezelfde dag een prima mogelijkheid, net als overnight. Snelheid en service, dit zijn de woorden die de Ridderkerkse koerier kenmerken. Volkomen accuraat, vergissingen zijn bij ons vrijwel uitgesloten. Vliegensvlug werken we van deur tot deur.

Bestellen/bezorgen

In Leipzig is er veel te vinden, zoals kleding- en schoenwinkels. Wie echt eens iets anders wil, kan dit uiteraard via ons laten bezorgen. Er valt ook veel te leveren, onze unieke Nederlandse producten.

Klantenkring

De gestaag groeiende klantenkring van Lastminutekoeriers is uitermate breed en gevarieerd. Er is altijd ruimte voor meer uiteraard! Wanneer mag een koerier, waar in Europa ook voor jou op pad gaan? Aan een envelop die acuut naar Groningen moet of een kledingstuk naar Frankrijk, alles is mogelijk, snel en simpel.

De professionaliteit komt in alle opzichten naar voren als je gebruik maakt van de service van Lastminutekoeriers. Alles wordt van A tot Z naadloos afgehandeld en elke verzending, van de envelop tot en met een verzending die alleen in een truck past, alles wordt met evenveel zorg gedaan. Jouw product/markt is wat telt bij Lastminutekoeriers, het wordt op het juiste tijdstip op de juiste plaats afgeleverd.

Lastminutekoeriers vervoert op milieuvriendelijke wijze en voldoet aan alle  eigentijdse regels. Aangepast aan de wensen en behoeften van de klant en uiteraard het product, dat tekent de service van Lastminutekoeriers.

Op maat

Omdat alle informatie en offertes gratis en vrijblijvend zijn, maak er gebruik van. Bij Lastminutekoeriers hebben we voor iedereen de beste, snelste en voordeligste aanbiedingen. Wat je ook wilt verzenden, op welk moment, wij zorgen dat het in orde komt, van deur tot deur. Wij denken graag met je mee en zorgen voor de best passende oplossing, dat is de stijl van Lastminutekoeriers.

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.