Koerier Leeuwarden

Koerier Leeuwarden

Leeuwarden is behalve een grote stad ook een belangrijke stad. Vele inwoners, studenten, bezoekes, toeristen en bedrijven hebben hun plek hier gevonden. Ook is het aantal oorspronkelijke bewoners groot. Leeuwarden is divers, mede vanwege het feit dat er een grote universiteit is met diverse faculteiten. Een eigen koerier is onmisbaar met al deze bedrijvigheid. Al meer dan veertig jaar staat de koerier Leeuwarden voor iedereen klaar.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Leeuwarden:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

De koerier Leeuwarden heeft een brede regio. Wij halen op en brengen weg in de gehele provincie Friesland, Groningen, Drenthe en zelfs alle waddeneilanden! Vele bedrijven, instellingen en particulieren gaan graag met onze koerier Leeuwaren in zee en niet voor niets. Lees daarom zorgvuldig dit artikel en ontdek wat wij voor u kunnen betkenen. Koerieren is niet zomaar afhalen en wegbrengen, er komt veel meer voor kijken.

De locale regio koerier is vaak niet alleen sneller, maar ook voordeliger dan elke andere landelijke koerier. Wij hebben een overzichtelijke regio die we op ons duimpje kennen. Desondanks gebruiken wij ook een perfect navigatie systeem. Verdwalen, verkeerd bezorgen etc. is bij ons daarom niet aan de orde. Niets is te afgelegen voor ons. Ook in nieuwe wijken vinden wij de weg.

Friesland en omstreken kent behalve veel diverse plattelandsbedrijven, maar ook andersoortige bedrijven vindt men steeds vaker in onze regio. Juist omdat onze regio zo breed en divers is, hebben wij ook diverse motorvoertuigen. De vrachtwagen, in twee formaten en al dan niet met laadklep, busjes, combo’s, bakauto’s, personenauto’s en stationcars, al dan niet met aanhanger. Ook hebben wij scooters, brommers en zelfs fietsen voor de kleinere en locale zendingen. Wij hebben tevens voertuigen met koel- of vriesfunctie, maar ook met warmte, zodat alles op de juiste en gewenste temperatuur blijft.

Een spoedbestelling is mogelijk.

In de region binnen het uur, in de province Friesland binnen het halve uur en in en om Leeuwarden binnen een kwartier. Maar ook zonder spoed streven wij eveneens naar snelheid. Dezelfde dag of meteen de volgende dag is ook mogelijk.

Via onze website kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week contact met ons opnemen. Zo kunnen wij afhalen en bezorgen op de momenten dat het u uitkomt.

Door het invullen van het online formulier, het bellen van ons gratis nummer kunt u ons ten alle tijde boeken en op pad sturen met de juiste verzending. Met alles bedoelen we ook echt alles. Cementzakken, groenten en fruit, meubels, papieren, artikelen, ook breekbare zaken, wij garanderen een veilig transport en de beste bezorging. Met behulp van ons Track en Trace systeem weet u waar uw bestelling is en wanneer het bezorgd wordt. Uiteraard vragen wij bij de aflevering om een handtekening.

Discretie is eveneens van belang. Sterker nog, wij garanderen vertrouwelijkheid zodat u werkelijk alles aan ons mee kunt geven of kunt bestellen. Vertrouwelijke papieren, medicatie en andere zaken, alles onde strikte geheimhouding.

Last but not least: onze prijs. Gaat het om regelmatige bezorgingen of distributie, dan kunt u een contract met ons aangaan. Verder zijn de prijzen aangepast aan de grootte van het artikel en de afstand. Daarom is onze service altijd in alle opzichten op maat, ook de prijs!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1