Koerier Landgraaf

Koerier Landgraaf

Alles wat een koerier moet zijn en doen hebben wij in huis. Het meest perfecte vervoer, de meest zorgvuldige verzending en de snelste wijze. Bovendien is uw verzending of bestelling beveiligd, privacy is gegarandeerd en deze is verzekerd. Wat je ver haalt is niet altijd lekkerder, zeker niet als je de beste koerier in eigen woonplaats hebt.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Landgraaf:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Al ruim twintig jaar zijn wij een bekend gezicht in Landgraaf. Dit wil echter niet zeggen dat wij niet met de tijd zijn meegegaan, integendeel. Met alle nieuwe mogelijkheden hebben wij onze koeriersdienst ontwikkelt tot een eigentijdse en moderne koeriersdienst. Maar de vertrouwde service blijft altijd hetzelfde. Onze professionele en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat elk pakketje groot of klein, een korte of lange afstand vlug afgehaald of bezorgd wordt aan het juiste adres.

Landgraaf, een rustige plaats maar niet ver gelegen van grotere plaatsen en steden. Vanuit deze plek is het eenvoudig om overal naartoe te gaan, omdat er vele snelwegen goed bereikbaar zijn vanuit Landgraaf.

In en om Landgraaf hebben we het allemaal, van grote bedrijven tot en met zzp’ers, boerenbedrijven, postorderbedrijven, bedrijven die van alles produceren, van grote zakken dierenvoer tot en met revalidatie artikelen, velen huren onze koeriers in. Dit komt niet alleen omdat we snel en vakkundig hebben, maar ook diverse opties voor vervoer.

Koerier Landgraaf heeft behalve handige chauffeurs die ook snel zijn, de weg kennen in alle opzichten en die enorm handig zijn met zelfs de grootste pakketten. Daarom hebben we bestelbusjes, personenauto’s, kleine vrachtwagens al dan niet voorzien van een automatische laadklep, die veel gewicht kan dragen. Zelfs pallets zijn bij ons mogelijk. Bij grote en zware artikelen is het zelfs beter om hiervan gebruik te maken. Bijvoorbeeld bij zware dozen of losse machineonderdelen.

Prive of zakentransport, het kan allemaal, net als de spoedverzending. Inmiddels zijn wij dag en nacht bereik- en beschikbaar. Bel naar ons mobiele nummer en het komt in orde. Gaat het om regelmatige verzendingen, ga het contract met ons aan. Voor u gemakkelijk en voordelig, voor ons overzichtelijk.

Verhuizingen zijn eveneens mogelijk. Dankzij onze ruime vrachtwagens hoeven we nooit twee keer te rijden! Indien u zaken wilt opslaan, wij kennen in alle opzichten de weg. U kunt alles aan ons overlaten, dat bespaart u veel tijd, of het nu om een zaken- of priveverzending gaat.

Van deur tot deur kunt u rekenen op de service van de Landgraafse koerier. Zelfs voor en erna, omdat het via onze website kinderlijk eenvoudig is om een reservering te maken. Indien dit niet lukt, bel of mail ons dan, zo vinden we altijd wel een oplossing. Spoedverzendingen, dit doen wij ook, kijk voor meer informatie op onze site of neem contact met ons op. Nogmaals, 24 uur per dag kunt u rekenen op de koerier uit Landgraaf.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1