Koerier Kopenhagen

Koerier Kopenhagen

De karakeristieke hoofdstad van het Deense land. Dit land is weliswaar Scandinavisch, desondanks een onderdeel van het Europese vaste land.

Bij groupagezending.nl werken we over grenzen heen, niets is onmogelijk. Juist omdat wij een netwerk hebben, met de juiste vervoerders in Denemarken, ervaring en onze professionaliteit is onze service voor iedereen.

Lastminute

Bij Lastminutekoeriers doen wij alle eer aan deze naam. Binnen Nederland kunnen we binnen het uur of zelfs een half uur afleveren. In de rest van Europa in enkele uren, zeker als het om Kopenhagen gaat. Zo spoedig mogelijk, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, integendeel. Van deur tot deur is je bestelling/verzending in de allerbeste handen. Vergissingen zijn bij Lastminutekoeriers nagenoeg uitgesloten.

Professioneel

De professionaliteit komt in alle opzichten naar voren als je gebruik maakt van de service van Lastminutekoeriers. Alles wordt van A tot Z naadloos afgehandeld en elke verzending, van de envelop tot en met een verzending die alleen in een truck past, alles wordt met evenveel zorg gedaan. Jouw product/markt is wat telt bij Lastminutekoeriers, het wordt op het juiste tijdstip op de juiste plaats afgeleverd.

De koeriers zijn allemaal professionele chauffeurs, met rijbewijzen voor personenauto’s, auto’s met aanhanger, busjes (met aanhanger) en vrachtwagens. Daarbij komt nog dat ze zijn getraind in het in- en uitladen van alle mogelijke zaken. Zij weten hoe alles veilig op de juiste wijze te plaatsen, in de personenauto tot en met de vrachtwagen.

Allerlei goederen

Zelden is een pakket te klein of te groot voor ons, tot 10 europallets kunnen we het meenemen. De trucks zijn in goede staat en overal op voorbereid. Alles blijft veilig bewaard dankzij de beste werkwijze van groupagezender.nl.

Of het groot is of klein, zwaar of licht, vrijwel alles kan mee, mede dankzij de laadklep. Ons personeel is ervaren en professioneel.

Milieuvriendelijk

Lastminutekoeriers vervoert op milieuvriendelijke wijze en voldoet aan alle  eigentijdse regels. Aangepast aan de wensen en behoeften van de klant en uiteraard het product, dat tekent de service van Lastminutekoeriers.

Onze prijzen zijn betaalbaar voor iedereen, ook voor de particulier en zzp’er. Onze klantenkring is niet voor niets uitermate divers. Wie voor Lastminutekoeriers gaat, weet hoe voordeel en de beste service samen kunnen gaan.

Bij gaan groupagezending.nl gaan voor het maximale in alle opzichten, de grootte van de vrachtwagens, de maximale kosten besparing, de maximale snelheid en dit zie je al in het begin. Deo een aanvraag op onze website en binnen een half uur heb je reeds een offerte! Geen ingewikkeld gedoe als het gaat om het opstellen ervan, het is in begrijpelijke taal voor iedereen.

Er is geen sprake van kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen vooraf. Dit is werkelijk het kenmerkende van Lastminutekoeriers!