Koerier Keulen

Koerier Keulen

Een grote karakteristieke stad, niet ver van de Nederlandse grens. Zo is het gemakkelijk met transport naar onze oosterburen. Bij Lastminutekoeriers is het dan ook geen enkel probleem om van alles en nog wat te brengen en te halen. Er wordt inderdaad veel heen en weer gereisd tussen Nederlandse steden en deze Duitse stad. Latminutekoeriers zorgt voor de beste en snelste verbinding!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Werkwijze voordeelkoeriers

Onze werkwijze is als volgt. U vult het formulier online in, stuurt een email of belt op om te zeggen wat u wilt vervoeren, hoe groot het zwaar het pakket is en binnen welke tijd de bestelling of verzending moet worden afgeleverd of opgehaald. Wij zijn flexibel in vervoer, verzend- en bezorgtijd en op de plaats van afhalen of bezorgen. Wij komen echt overal, op het platteland en in de stad of in grote steden op de moeilijk bereikbare plaatsen.

Met ons ruime assortiment aan vervoermiddelen maakt ons inderdaad flexibel en veelzijdig, maar daarnaast ook nog voordelig. Alles wat in een kleine vrachtwagen kan, hoeft niet in een grote, alles wat in een busje past, hoeft niet in een kleine vrachtwagen. Zo vervoeren wij voordelig en energiezuinig, wat het milieu weer ten goede komt. Wij hebben personenauto’s, bakwagens, combo’s, busjes, aanhangers en zelfs kleine en grote vrachtwagens, al dan niet met koel-, warmte- of vriesinstallatie.

Onze klantenkring is net als onze service, bijzonder divers. Van particulieren, zzp-ers, plattelands- en stadsbedrijven, advocatenkantoren, van kinderopvang bedrijven tot en met universiteiten, verpleeg- en verzorgingstehuizen, maar ook kleinere praktijken als fysiotherapeuten en logopedisten behoren allemaal tot onze klantenkring. Het is teveel om op te noemen of te schrijven. Echt alles overall vandaan kunnen we voor iedereen overal naartoe brengen.

Men huurt ons in voor verhuizingen, overbrengen van (vertrouwelijke) documenten, medicijnen, voedsel en nog veel meer. Onze vertrouwelijkheid is een van onze belangrijkste kenmerken van de koerier in België. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Onze chauffeurs zijn professioneel, betrouwbaar en altijd telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u elke verzending of bestelling volgen via Track&Trace. Zo weet u altijd wanneer iets wordt bezorgd of afgeleverd en hoeft u niet nodeloos tijd te verspillen bij het wachten.

Lastminute

Bij Lastminutekoeriers doen wij alle eer aan deze naam. Binnen Nederland kunnen we binnen het uur of zelfs een half uur afleveren. In de rest van Europa in enkele uren, of maximaal 24 uur, maar meestal gaat het sneller.

Zo spoedig mogelijk, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, integendeel. Van deur tot deur is je bestelling/verzending in de allerbeste handen. Vergissingen zijn bij Lastminutekoeriers nagenoeg uitgesloten.

Informatie

Vraag alles wat je wilt, over de prijs, offertes, de bezorgtijden, alles gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt op je eigen wijze contact opnemen. Dit kan gewoon met de e-mail, tijdens werkdagen ook per telefoon. Chatten is tevens mogelijk, overdag en het contactformulier via onze website invullen, kan 7/24! Lastminutekoeriers is altijd alert en gaat altijd door. Voor elke klant, op elk tijdstip, gaan wij op pad!

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Duitsland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.