Koerier Houten

Koerier Houten

Wat maakt de koerier in Houten anders dan alle andere koeriers? Dit leggen wij graag aan u uit, zodat u in een keer overtuigd bent van onze betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, snelheid en niet te vergeten, voordeligheid!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Houten:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Houten is een prachtige plaats, centraal gelegen, in een van de mooiste gebieden van Nederland. Een traditionele kern, omgeven van moderne vinexwijken. Houten is volledig zelfvoorzienend, niet afhankelijk van omliggende grotere plaatsen. Daarom is een eigen koeriersdienst in Houten vanzelfsprekend.

Dit wil echter niet zeggen dat wij niet verder gaan dan Houten, uiteraard niet. Houten is een onderdeel van het centrale deel van Nederland, juist daarom is verbinding met andere omringende plaatsen van groot belang, net als de rest van het land. Waar u ook vandaan wilt vervoeren of ontvangen, wij kijken of het kan.

Omdat wij ons vak uitermate serieus nemen, hebben wij uitsluitend geschoold personeel in dienst.

Dit geldt niet alleen voor de koeriers, maar ook voor de rest van het personeel, dus ook de receptie en telefoniste. Wij beantwoorden altijd mondeling de telefoon, de mail beantwoorden wij ook persoonlijk. Ook is het nog steeds mogelijk in deze tijd om ons schriftelijk te benaderen. Ook op modernere wijze, zoals chatten of de app. De administratie is keurig op orde. Wij weten wat wij waar moeten brengen, kennen verzenders en ontvangers, tevens de inhoud van de verzendingen. Uiteraard garanderen wij privacy voor al deze gegevens. Daarom kunt u met een gerust hart ook belangrijke documenten aan ons overlaten.

Zowel zender als ontvanger kunnen automatisch traceren waar hun verzending of bestelling zich bevindt. Mocht het (te) lang duren, neem dan vooral contact met ons op. Er kunnen zomaar redenen zijn voor een bestelling. Of zelfs een spoedbestelling, daarom zijn wij van 6.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar, bezorgen doen we tot 20.00 uur.

Een spoedbestelling van 50 gebakjes? Wij zorgen ervoor, niet alleen snel, maar ook blijven ze vers dankzij de koelwagen. Bloemen bezorgen we uiteraard ook, voor 100% vers. In eens doet de koffiemachine in uw bedrijf of horeca gelegenheid het niet? Bestel via ons en het wordt voor u het weet al afgeleverd, uiterlijk binnen het uur, soms al binnen  een kwartier!

We zijn ook niet bang voor vuil. Gaat het om tuingrond, (kunst)mest en andere zaken dan kunnen deze uitstekend worden vervoerd zonder enige overlast voor wie of wat dan ook. Alles wordt onbeschadigd in- en uitgeladen, alle verpakkingen blijven heel.

Waar het ook naartoe moet, een afgelegen boerderij, de hoogste verdieping van een torenflat, een opslag of waar dan ook, wij zorgen ervoor dat het snel in orde komt.

Van opdracht tot en met de handtekening voor ontvangst, wij zorgen ervoor. Onze service en kwaliteit zijn in heel Houten en omstreken bekend. Zowel grote als kleine opdrachtgevers kloppen bij ons aan. Daarom, wacht niet langer en ontdek wat de Houtense koerier voor u kan betekenen, als bedrijf, instelling of particulier. Voor de kosten hoeft u het eveneens niet te laten, u betaalt slechts voor een enkele reis en niet voor een retour, zoals vele andere koeriersdiensten.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1