Koerier Hoorn

Koerier Hoorn

Hoorn is een lieflijk stadje op een van de mooiste punten van Nederland. In het westfriese gedeelte van Noord-Holland houden mensen van tempo, hard werken en betrouwbare service. Daarom sluit de koerier uit Hoorn hier helemaal op aan! Hoorn is een oude plaats, maar helemaal meegegaan met de tijd, dit geldt ook voor de koerier. Al vele jaren een vertrouwd gezicht, maar volkomen eigentijds als het gaat om bestellen, bezorgen, vervoeren en niet te vergeten, volledig flexibel en altijd bereikbaar!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Hoorn:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Dit wil echter niet zeggendat wij slechts in en om Hoorn bezorgen. Uiteraard doen wij dit in eerste plaats, maar verliezen de rest van de regio niet uit het oog. Via de afsluitdijk gaan wij naar de andere noordelijke provincie en uiteraard is de gehele provincie Noord-Holland ook een plek waar wij opereren. In Noord-Holland ligt het zwaartepunt van Nederland, de kern van vele belangrijke bedrijven, kleine en grote.

Hoewel Noord-Holland vaak als ‘stads’ wordt beschouwd, zijn er ook nog steeds dorpen en niet te vergeten plattelands bedrijven. Gelukkig komt de koerier uit Hoorn overal en is werkelijk geen adres te afgelegen. Wij laten ons nergens door weerhouden.

Juist omdat Hoorn in een levendig gebied ligt, veel bedrijven kent en niet te vergeten, veel toerisme, wordt er ook veel verzonden, op alle tijdstippen van de dag. Daarom zijn wij 24 uur per dag gereed om elke verzending te vervoeren. U kunt tevens 24 uur per dag een koeriersdienst reserveren. Zo kunt u helemaal zelf bepalen op welk tijdstip uw verzending wordt afgehaald op het juiste adres of wordt bezorgd op het door u gewenste adres.

Spoedbestelling zijn tevens aan de orde en geen enkel probleem. Gaat het om de regio, dan kan het zelfs al binnen een kwartier. Met de up-to-date service van de Hoornse koerier is geen enkele moeite teveel.

Met behulp van het formulier online kunt u alles regelen, mocht dit niet voldoende zijn, kunt u uiteraard altijd bellen of mailen. Chatten via de website is ook een goede mogelijkheid.

De beste koeriers hebben wij in dienst. Koerieren is nog zoveel meer dan een pakketje ergens naartoe brengen.

Er komt veel voor kijken en de koerier in Hoorn heeft daarom alles in huis! Onze koeriers zijn overal op berekend. Geen enkel pak is te groot of te zwaar voor ons. Dit geldt omgekeerd ook, geen enkele verzending is te klein om waar dan ook naartoe te worden vervoerd. Ook voor verzendingen die koel bewaard moeten worden, of zelfs bevroren, hebben wij geschikte wagens. Er zijn tevens wagens met laadkleppen voor het zwaardere werk.

Onze koeriers hebben overal kaas van gegeten, elk pakket wordt met voorzichtigheid omgeven. Alles komt volkomen onbeschadigd, veilig en niet te vergeten, vertrouwelijk aan. Wij zijn net zo betrouwbaar als de echte Hoornse volksaard. Geen gezeur, maar aanpakken en de klus klaren. Daarom, bij ons geen getreuzel, geen administratieve tijdrovende zaken, maar recht door zee.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1