Koerier Hoofddorp

Koerier Hoofddorp

Alles wat u nodig heeft is in Hoofddorp te vinden, ook de allerbeste koerier. Onze koeriersdienst is behalve uniek ook uitermate goed, snel en niet te vergeten, betrouwbaar. Hoofddorp is een belangrijke plaats in Nederland, daarom koerieren wij in een grote regio, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, maar ook andere provincies behoren tot onze mogelijkheden, dit geldt tevens voor Friesland en Groningen. Ons bedrijf bestaat al decennia lang en daarom zijn we niet alleen ervaren, bekend met alle wegen, maar ook nog eens up-to-date! Net als iedereen gaan wij met de tijd mee en maken daarom gebruik van de meest moderne vervoersmiddelen, wijze van communiceren en het registreren en beveiliging van de gegevens.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Hoofddorp:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Hoofddorp is een onafhankelijke plaats die niet is aangewezen op omringende steden. Wel kan vanuit Hoofddorp ook in de stad en overal worden opgehaald en afgeleverd.

De Hoofddorpse koerier heeft alles in huis om alle verzendingen op de juiste wijze, het juiste tempo en aan het juiste adres af te leveren. Niet te vergeten, voor de juiste prijs!

Discretie is uiteraard een voorwaarde bij onze koerier.

Maar als het gaat om uitermate vertrouwelijke documenten, geheime zaken etc. kunnen wij er nog een schepje bovenop doen, zodat de gegevens en verzending bijzonder vertrouwelijk zijn, ze kunnen zelfs officieel verzegeld worden als het bijvoorbeeld gaat om een envelop met vertrouwelijke documenten. Zo is elke verzender en ontvanger verzekerd van de beste en veiligste bezorging. U kunt zelfs nagaan waar uw bestelling of verzending zich bevindt, met behulp van onze Track & Trace.

Een eigentijdse koerier heeft nog meer eigentijdse eigenschappen, zoals onze 24/7 service, dag en nacht staan wij voor u paraat.

Wie via ons wil bezorgen of bestellen, kan via de website het contactformulier invullen. Wij nemen direct contact met u op, binnen een kwartier, en maken het in orde. Vervolgens wordt elke bestelling van deur tot deur veilig bezorgd. Met het formulier kunt u zelf bepalen wanneer de verzending wordt opgehaald of bezorgd. Zo hoeft u niet nodeloos lang te wachten. Wij bezorgen wanneer het u uitkomt, op het juiste moment.

Wat u ook wilt verzenden, waar ook naartoe, of het nu groot, klein, zwaar, licht, breekbaar of tegen een stootje kan, het kan allemaal. Om iedereen de beste service te geven bespreken wij graag met elke klant de mogelijkheden die de meest optimale koeriersdienst bieden. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Als onze klanten krijgen persoonlijke aandacht, er is geen sprake van een systeem waarin de klant slechts een nummer is, integendeel. Wij denken met elke persoon, verzending en situatie mee.

Een spoeddienst is ook mogelijk, er kan zomaar een pakket snel ergens afgeleverd moeten worden. Ook gewone bestellingen proberen wij zo snel mogelijk af te handelen.

Bedrijven, overheidsinstellingen en zzp’ers gaan graag het contract met ons aan. Dit is voordelig, veilig en eenvoudig. Bovendien proberen wij vlug en voordelig te werken, zonder dat de accuratesse onder druk komt te staan. Daarom, de Hoofddorpse koerier kon  weleens de beste van Nederland zijn, u hoeft niet verder te zoeken.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1