Koerier Hilversum

Koerier Hilversum

Hilversum, de plek waar de Nederlandse media gevestigd zijn, waardoor het door de meeste mensen als mediastad wordt beschouwd. Hilversum is inderdaad het centrum van de media, van alle inkomende en uitgaande informatie. Echter, Hilversum is nog veel meer dan dat.  Ook andere bedrijven dan de media hebben hier hun thuis. Hilversum neemt een eigen plek in op een van de mooiste gebieden van Nederland, namelijk het Gooi. Toch is dit stadje niet te vergelijken met de andere plaatsen in dit gebied. Het mediapark oogt modern, de binnenstad van Hilversum heeft en pittoreske en karakteristieke uistraling. Hilversum heeft een eigen identiteit en daaorm ook een eigen koerier, die zorgt dat alle inwoners (bijna 90.000) of andere gevestigden en omstreken kan verzenden en ontvangen.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

De koerier van Hilversum, die ervoor zorgt dat iedereen in deze plaats kan verzenden en ontvangen wat nodig is en alles wat gewenst is. Uiteraard is dit van het grootste belang voor het mediapark en andere bedrijven, maar ook voor de particulier. U kunt altijd overal op ons rekenen, omdat wij niet met de ongemakken van de grote landelijke en internationale koeriers te maken hebben.

Vlot, veilig en verzekerd, zo is onze service!

De strikte geheimhouding van adres gegevens en de te bezorgen zendingen staat bovenaan op onze prioriteiten lijst. Snel is geen enkel probleem voor een regionale koerier. Geen oponthoud door allerlei regeltjes. Al uw zendingen of ontvangsten worden met veel zorg omgeven, zodat beschadigingen vrijwel nooit aan de orde zijn. Verkeerd bezorgen is bij ons out of the question. Vanwege onze kleinschaligheid zijn vergissingen vrijwel uitgesloten.

Of het nu om een adres in de binnenstad gaat, of een plek die juist in de prachtige omgeving van het Gooi is, temidden van de natuur, voor ons is niets onbereikbaar of te ingewikkeld. Dit geldt ook voor de verzendingen, groot, zwaar of onhandig, wij kunnen alles aan!

Er zijn zoveel voordelen aan de regionale koerier. Een ervan is ook het financiele voordeel. Wij besparen kosten doordat wij niet ver hoeven te reizen en er ook geen extra belastingen zijn.

Waar wacht u nog op? Informeer geheel gratis en vrijblijvend naar het scala van onze mogelijkheden. Ook voor u staan wij klaar. Voor elke particulier, zzp-er, bedrijf, winkel, kantoor of overheids instelling kunnen wij alles verzenden en bezorgen. Heeft u regelmatige verzendingen en ontvangsten? Wij zorgen voor korting. Is er sprake van grote verzendingen? Wij zorgen ervoor.

Hilversum, een stad met een eigen karakter heeft eigen behoeften. Wij als koeriersdienst sluiten daar helemaal op aan. Zoek daarom niet verder, maar wordt klant bij ons!

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1