Koerier Hilversum

Koerier Hilversum

Hilversum, een prachtige plaats in een van de mooiste gebieden van Nederland. Hilversum heeft uiteraard het grote mediapark, dat altijd krioelt van de mensen, maar is nog zoveel meer dan dat. Een mooie oude stadskern, moderne nieuwbouw, alles is te vinden in Hilversum. Juist op deze plek is een koerier hard nodig, daarom heeft Hilversum ook een eigen koerier, een familiebedrijf dat al meer dan een kwart eeuw aan de weg timmert en een vaste klantenkring heeft opgebouwd, in en om Hilversum.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Hilversum:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Een eigen koerier is onmisbaar in een flinke plaats met veel bedrijven, bewoners en uiteraard het Mediapark, waar de radio en televisie studio’s zich bevinden. Het is daarom niet verbazingwekkend dat velen in en om Hilversum, de gehele provincie Utrecht en daarbuiten, ook grote steden, klant bij ons zijn. Wij hebben voor elk pakket, van een grote envelop tot de grootste en zwaarste meubels, een praktische oplossing.

Financieel maken wij het eveneens behapbaar voor iedereen. Ook voor de kleine bedrijven en particulieren hebben wij altijd betaalbare oplossingen. Dus indien u als particulier een eenmalige verzending of bestelling wilt doen, zal de voordelige prijs u verrassen. Daarom is het echt voor iedereen interessant om vaste klant bij ons te worden. Voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren en zzp’ers.

Inpakken, inladen, vervoeren naar het juiste adres, is vakwerk. Daarom hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst. Per verzending en de afstand bepalen wij wat met welk voertuig wanneer en hoe vervoerd wordt. Wij maken gebruik van vrachtwagens, maar ook van fietsen! Elke bezorging voor 100% op maat, in alle opzichten.

Wij vervoeren energiezuinig en zo milieuvriendelijk als het maar mogelijk is.

Zo bewaren de al het groen van deze prachtige kern van Nederland.

Inpakken, inladen, vervoeren naar het juiste adres, is vakwerk. Daarom hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst. Per verzending en de afstand bepalen wij wat met welk voertuig wanneer en hoe vervoerd wordt. Al onze medewerkers worden vooraf gescreend en zijn dus 100% betrouwbaar.

Wij garanderen privacy en kunnen met een modern systeem extra vertrouwelijke verzendingen nog meer beveiligen, zodat u met een gerust hart alles aan onze professionele, betrouwbare en deskundige koeriersdienst over kunt laten. Geen zorgen over verkeerde bezorgingen, achteraf hoge prijzen, schenden van privacy, dit zijn zaken die in ons systeem niet voorkomen.

 

Wij zijn efficient en accuraat, dit kunt u verwachten bij een plaats als Hilversum, waar zoveel mensen en zaken samenkomen en zich weer verspreiden. De koerier in Hilversum maakt onderdeel uit van de belangrijke slagader die deze en omringende plaatsen zijn voor dit land. Wie in en om Hilversum woont, werkt of bezoeker is, hoeft niet lang te zoeken naar de allerbeste koerier, die is om de hoek.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1