Koerier Hengelo

Koerier Hengelo

De Achterhoek is een prachtig gebied, hoewel volgens velen afgelegen, maar zeker niet achtergelegen als het gaat om de meest moderne koeriersdienst. Hengelo is uitgegroeid tot een flinke plaats, die uitstekend is verbonden met de omliggende plaasen als Almelo en Enschede, maar ook met de rest van Overrijssel. Wij bezorgen daarom ook overal, zelfs in Duitsland.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Hengelo:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Zowel bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren kloppen bij ons aan. Bedrijven, zoals winkels, horecagelegenheden, kantoren en nog vele andere mogen wij tot onze vaste klantenkring  rekenen. Het is ook niet verwonderlijk nu steeds meer bedrijven de weg vinden in en om Hengelo. Koerieren is iets waarbij de prioriteit moet liggen bij elk bedrijf. Het moet snel en tegelijkertijd nauwkeurig gebeuren. Geen vergissingen alshet gaat om de plaats en het tijdstip van bezorging. Wat wij tevens hoog in het vaandel hebben is geheimhouding en privacy. Voor uitermate vertrouwelijke artikelen of documenten hebben wij zelfs een extra beveiliging. Zo kan iedereen met een gerust hart alles via ons laten bezorgen, zonder ook maar een mogelijkheid tot lekken!Wat u ook verzendt of bestelt bij ons, u kunt van A tot Z de route volgen, zodat u op de hoogte blijft.

De koerier in Hengelo heeft de beschikking over 30 voertuigen, in alle soorten en maten. Personenauto, combo, station car, busje en zelfs kleine vrachtwagens. Een aantal van deze hebben tevens een laadklep. Daarom kan bij ons echt alles, ook grote en/of zware pakketten worden vervoerd. Heeft u een kleinere of lichtere verzending, dan wijzen wij uiteraard een kleiner voertuig toe, dit scheelt voor u en ons in de kosten en het werkt efficiënter.

De koerier uit Hengelo is wel goed en niet duur. Wij streven naar betaalbaarheid voor iedereen. Indien u boekt voor een verzending, betaalt u via onze site, maar het komt pas aan als de bezorging is gedaan. Daarom is het mogelijk het geld terug te claimen indien de bezorging niet wordt uitgevoerd. Desondanks, dit komt bij ons koeriersbedrijf vrijwel niet voor.

Wij verstrekken vooraf gratis en vrijblijvende offertes, die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten. Geen verrassingen of claims achteraf, dat behoort niet tot de werkwijze van de koerier uit Hengelo.

Dan nog een ander aspect van de koerier, namelijk het tempo.

Gewone bestellingen kunnen in ieder geval binnen enkele werkdagen worden bezorgd. Dezelfde dag, overnacht of een spoedverzending, alles behoort tot onze mogelijkheden. Met de juiste bezorgservice bespaart u zichzelfals bedrijf of als particulier tijd en dientengevolge geld. Een spoedbestelling is zelfs al binnen het kwartier mogelijk!

Zes dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staan wij voor u klaar. Met het invulformulier op onze website, of door te bellen of mailen kunt u zelf het tijdstip van afhalen en/of bezorging bepalen. Wij doen alles in alle opzichten op maat in Hengelo en de wijde omstreken.

 

 

De oorspronkelijke bewoners van Hengelo en de gehele Achterhoek, houden van eerlijkheid en zijn recht door zee. Deze eigenschappen typeren de Hengelo’se koerier volkomen.

 

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1