Koerier Helsinki

Koerier Helsinki

De prachtige karakteristieke stad is de hoofdstad van Finland, het Scandivische land, wat het verst bij ons vandaan is. Cultuur en schoonheid, temidden van de ongerepte natuur. Hoewel ver, absoluut niet onbereikbaar, zeker niet met Lastminutekoeriers!

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Lastminutekoeriers

Als er een koeriersdienst in alle opzichten alles te bieden heeft, dan is het wel Lastminutekoeriers. Sterker nog, beter is niet mogelijk. Qua tijd, prijs, service en betrouwbaarheid is er geen betere te vinden. Kijk en vergelijk, trek je eigen conclusies!

Korte tijdsperiode

Bij groupagezender.nl zijn we geen officiële spoedkoerier, hiervoor zijn andere bedrijven. Maar de snelheid is gegarandeerd, in heel Europa, dan nog hebben we niet meer nodig dan een overzichtelijk aantal uren, zeker niet meer dan een dag of nacht. Bovendien kun je via ons ‘track and trace’ systeem volgen, zodat je weet waar je bestelling of verzending zich bevindt.

Bij Lastmintutekoeriers werken we over grenzen heen, niets is onmogelijk. Juist omdat wij een netwerk hebben, met de juiste vervoerders in Oostenrijk, ervaring en alles wordt professioneel aangepakt, is onze service voor iedereen.

De koeriers zijn allemaal professionele chauffeurs, met rijbewijzen voor personenauto’s, auto’s met aanhanger, busjes (met aanhanger) en vrachtwagens. Daarbij komt nog dat ze zijn getraind in het in- en uitladen van alle mogelijke zaken. Zij weten hoe alles veilig op de juiste wijze te plaatsen, in de personenauto tot en met de vrachtwagen.

Het snelste en het beste

Als bedrijfsleider, zzp-er of particulier, wil je in alle opzichten het beste en het snelste als het om koerierswerk gaat. Daarom ben je bij Lastminutekoeriers aan het juiste adres. Er zijn zoveel andere koeriers die van alles beloven, maar niets waarmaken. Bij Lastminutekoeriers.nl bewijzen we dat het ook anders kan!

De klant is koning. Je kunt daarom zelf kiezen voor de wijze van transport en het tijdstip. Wat jou uitkomt, dat staat voorop bij Lastminutekoeriers.nl! Zeker je bedrijf verdient de beste service, je wilt immers ook de beloften aan de klant waarmaken! Ga daarom in zee met Lastminutekoeriers

Wij rijden onder andere naar de volgende plaatsen in Finland

Staat de plaats van jouw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Neem contact met ons op voor de juiste en goedkoopste offerte.