Koerier Helmond

Koerier Helmond

Helmond, in het vertrouwde Brabantse land, neemt een geheel eigen plaats in. Helmond is geen kleine plaats te noemen met bijna 100.000 inwoners. Het is een oude plaats, hiervan getuigen o.a. het kasteel en de textielfabrieken. Toch heeft de tijd in Helmond niet stilgestaan, het leven staat ook niet stil en dit geldt zeker ook voor de Helmondse koerier. Deze is helemaal bij de tijd en altijd actief, zes dagen per week van de vroege ochtend tot de late avond.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Helmond:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

In dit artikel leest u wat wij u allemaal te bieden hebben. Veel meer dan u waarschijnlijk vermoedt, van een minder bekende plaats als Helmond. In de afgelopen decennia is onze koeriersdienst gegroeid, niet alleen in omvang van het bedrijf, ook in de klantenkring en niet te vergeten met de tijd meegegroeid. Alles wat een koerier vandaag de dag in huis moet hebben om de beste, snelste, efficiëntste en betrouwbaarste koerier te zijn hebben wij in huis en zelfs meer dan dat!

Met onze meer dan 30 (motor)voertuigen, waaronder bestelbusjes, personenauto’s en zelfs fietsen, komen we met elke belading overal. Met behulp van de laadkleppen kunnen we verzendingen aan tot 500kg.

Koeriersdiensten, verhuizen, opslag, maar ook vers vervoer is mogelijk. Wij hebben immers zowel koel- als vrieswagens onder onze voertuigen. Het omgekeerde is ook mogelijk, om maaltijden en andere zaken warm te houden.

Niet alleen grote bedrijven doen een beroep op onze service.

Ook middelgrote, zoals winkels, restaurants en andere horecagelegenheden, ook zzp’ers en niet te vergeten particuliere klanten.

Onze prijzen zijn net als onze service, precies op maat. Wij verstrekken vooraf een overzichtelijke offerte waaruit u kunt opmaken dat we geen zakkenvullers zijn. De afstand per km en per lading, dat is wat u betaalt, geen onaangename verrassingen achteraf! U kunt zelfs gratis offertes aanvragen vooraf die u tot niets verplichten.

Wij verlangen van onze medewerkers dat ze snel en effectief werken. De kortste route nemen, de geadresseerde laten tekenen voor ontvangst, op tijd zijn en niet te vergeten, volledig betrouwbaar! Privacy is iets wat wij kunnen garanderen, voor 100%.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1