Koerier Heerhugowaard

Koerier Heerhugowaard

Heerhugowaard is een prachtige plaats in een heel mooi gebied. Ten noorden van Alkmaar, ten westen van Hoorn, niet ver van de zee. Een populaire woonplaats voor velen, vele jonge gezinnen hebben hier al hun opwachting gemaakt. Niet voor niets is de Heerhugowaard een van de jongste plaatsen van ons land. Nieuw opgebouwd in alle opzichten, nieuwe woningen, nieuwe wegen, nieuwe bewoners. Een jonge en dynamische plaats, dat is Heerhugowaard. Niet alleen hebben velen een fijne woning gevonden alhier, maar ook hebben vele bedrijven, reeds bestaande en nieuwe zich hier gevestigd.

Het is niet verbazingwekkend dat vanwege dit alles deze plaats ook zeer actief is.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder bijkomende kosten.
Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven:
Koeriersritten vanaf €0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vaste prijs.

Neem direct contact met ons op via
7 dagen per week bereikbaar op 030-7112141 direct een medewerker aan de lijn
7 dagen per week bereikbaar op info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week bereikbaar via offerteformulier rechts
5 dagen per week bereikbaar op onze chat rechtsonder

Veelal bewoners in de kracht van hun leven, geen uitgeblust oud plaatsje waar alleen nog senioren zijn overgebleven, integendeel. De Heerhugowaard is ondanks het relatief korte bestaan, een vertrouwde naam voor de bewoners van deze plaats en de omtrek. Daarom heeft Heerhugowaard nu ook een eigen koeriersdienst. Een koeriersdienst voor deze plaats en de omliggende plaatsen, die de dynamiek van de gehele regio in zich heeft. Een jonge plaats verdient een jonge koerier die tevens voor ouderwetse service zorgt.

Veilig, vertrouwd, voordelig en vlug, dit zijn de kenmerken van onze koerier en eigenlijk voor heel Hugowaard en omstreken. Uw gegevens en onze activiteiten zijn en blijven altijd strikt vertrouwelijk. Uiteraard zal niets van onze gegevens in de handen van derden vallen. Deze zo belangrijke privacy vandaag de dag, is door onze moderne handelwijze die in alle opzichten passend is voor de Heerhugowaard en onze hypermoderne koeriersbedrijf. De vele, ook jonge en nieuwe bedrijven in deze regio doen daarom ook graag een beroep op ons.

Juist omdat we op de regio gericht zijn, zijn we snel en voordelig.

Wij omzeilen lange wegen, grote files en regels die landelijk wel gelden, maar regionaal niet. Een koeriersdienst, gericht op de regio, is in alle opzichten vertrouwd. Onze klantenkring is groeiende, vanwege het wederzijdse voordeel. Er zijn bedrijven die een contract hebben voor regelmatige leveringen.

Indien u benieuwd bent hoe groot de regio Heerhugowaard voor ons is (groter dan u wellicht denkt), naar onze prijzen, naar onze mogelijkheden, naar onze flexibiliteit, neem dan contact met ons op. Chatten is mogelijk, e-mailen en bellen ook. Ook qua verzend grootte (of juist de kleine verzending), is alles mogelijk. Wij doen niet moeilijk over vorm en/of gewicht.

De koerier Heerhugowaard, is al uw vertrouwen waard! Uw verzendingen en ontvangsten zijn kostbaar, net als deze plaats. Bij ons is alles in vertrouwde handen en komt het door de juiste deur bij de juiste persoon terecht. Wanneer mogen we u tot onze klantenkring rekenen?

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1