Koerier Heerenveen

Koerier Heerenveen

Heerenveen, bijna de toegangspoort van de provincie Friesland, voor wie logistiek erg belangrijk is. Heerenveen, in het fries It Hearrenfean is het oudste veenkanaaldorp van heel Nederland.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Heerenveen:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Behalve vele bewoners, bedrijven is er nog veel meer te vinden, zoals de grootste ijshal en andere sportieve gebouwen. Daarom zijn er behalve woners en werkers in Heerenveen, ook mensen die om sportieve bezigheden naar Heerenveen komen. Niet voor niets wordt deze plaats ook wel het sportcentrum genoemd. Heerenveen’s eigen koerier weet precies wat hier allemaal speelt.

Bovendien reizen dagelijks vele mensen met diverse doeleinden door Heerenveen. Omdat Heerenveen op een belangrijk strategisch punt ligt, kunnen wij een brede regio bedienen. Wij bezorgen in heel Friesland en Groningen, in Drenthe en in de Flevopolder.

Onze chauffeurs zijn allemaal bekend met de omgeving, maken gebruik van de meest geavanceerde navigatiesystemen en zij hebben allemaal minimal rijbewijs B+, voor een auto met aanhanger. C en C+ chauffeurs hebben wij eveneens, net als busjes (C rijbewijs) en vrachtwagens (C+) in de aanbieding. Wij zijn net zo veelzijdig als Heerenveen en de regio zelf. Combo’s, bakwagens, personenauto’s al dan niet met aanhanger, vrachtwagens, koele wagens en zelfs warme wagens, het is er allemaal. Daarom is onze klantenkring net zo divers als ons wagenpark.

Of het gaat om kleine of grote pakketten, zware of lichte, verse voeding, warme voeding, smalle of juist brede zaken, wij zorgen dat het onbeschadigd en veilig naar het juiste adres wordt gebracht. Dit geldt tevens voor kwetsbare artikelen, zelfs een porseleinen servies kunt u met een gerust hart aan ons meegeven. Bovendien,  alle verzendingen zijn behalve strikt geheim ook verzekerd. Ons elektronische Track&Trace systeem zorgt ervoor dat zowel verzender als ontvanger weet waar de zending nu is.

Klanten hebben wij overal om de omtrek, in alle soorten en maten. Plattelandsbedrijven zoals veeboeren, maar ook landbouw en tuinders, meubelbedrijven, fabrieken, kantoren en overheidsinstellingen. Uiteraard hebben wij ook sportbedrijven onder onze klandizie, dit is onvermijdelijk in een plaats als deze!

Wij hebben voor elke klant de beste, efficiënste en de voordeligste aanbieding. Daarom zijn wij ook voor kleine bedrijven, bedrijven die beginnend zijn en nog niet veel financiële armslag hebben, zzp-ers en niet te vergeten particulieren kunnen eveneens gebruik maken van onze professionele service, die tevens betaalbaar is voor iedereen.

Vanwege onze efficiënte werkwijze en onze zuinige voertuigen, die niet groter zijn dan nodig is, kunnen wij tevens scherpe prijzen aanbieden. Helemaal op maat, in alle opzichten. Voor eenmalige verzendingen kunt u bij ons terecht, maar ook voor regelmatige, meervoudige en distributie. Ons bedrijf heeft de allerbeste planning en wij zijn daarom altijd snel, of het nu om een spoedbestelling gaat of om een gewone.

Omdat het leven constant doorgaat, zijn wij 24/7 voor u in touw. U kunt via onze website het contactformulier invullen, wij bellen u binnen een kwartier op.

Klanten

Partner17
Partner16
Partner15
Partner14
Partner13
Partner12
Partner11
Partner10
Partner9
Partner8
Partner7
Partner6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1