Koerier Gorinchem

Koerier Gorinchem

Gorinchem, een mooie plaats in een prachtig gebied. Gorinchem met historische gebouwen en tevens met moderne nieuwbouw. Gorinchem is allang dat kleine plaatsje van vroeger niet meer, integendeel. Gorinchem is volkomen eigentijds, met volop voorzieningen. Gorinchem is een bedrijvige, levendige en aantrekkelijke plaats. De Gorinchemse koerier weet in alle opzichten de weg.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Gorinchem:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Gorinchem met veel bewoners, bedrijven en overheidsinstellingen, ook een plaats waar velen langs of doorheen trekken. Belangrijke snelwegen en niet te vergeten, spoorwegen lopen door deze plaats. Daarom is de Gorinchemse koerier niet aan grenzen gebonden, maar kunnen wij alles afleveren, overal en altijd.

De flexibiliteit en de mogelijkheden van de Gorinchemse koerier zijn letterlijk grenzeloos. Denk nooit dat een verzending te groot of te klein is, het bezorgadres te dichtbij of te ver weg en geen artikel te goedkoop of te kostbaar. Alles behandelen wij evenveel aandacht en zorg.

Elke klant met elke vraag krijgt bij ons het beste antwoord. De wijze van vervoer, het tempo, de speciale benodigdheden zoals een laadklep, een koelwagen of zelfs een fiets, het gaat om de allerbeste en snelste service op elk tijdstip. Zeker in Gorinchem kan dit op bepaalde tijdstippen veel sneller gaan!

Hoe ons te bereiken? Op verlerlei manieren. Ook voor spoedbestellingen en voor alle anderen kunt u eenvoudig, 24 uur per dag, ons formulier invullen. Binnen een kwartier nemen wij gegarandeerd contact met u op, indien nodig. Bellen, mailen en appen zijn uiteraard ook een optie, elke aanvraag wordt gehoord. Onze werknemers staan klaar, net als onze voertuigen!

Spedbestellingen, dezelfde dag, overnight

Koerieren is vakwerk, alles moet op tijd worden opgehaald van de juiste plaats, op de juiste wijze vervoerd en op het juiste adres worden afgeleverd. En, niet te vergeten, bevestigd worden met handtekening. Bovendien werken wij uitermate discreet, dus vertrouwelijke artikelen of documenten kunt u eveneens met een gerust hart via ons verzenden.

Daarom, ga niet moeilijk doen met zelf vervoeren in files, met parkeren en er veel voor betalen, onhandige en/of zware pakketten, breekbare spullen die een risico geven etc. Laat het over aan de vakkundige met de allerbeste pakmaterialen en vervoersmiddelen.

Net als Gorinchem heeft de koerier uit deze belangrijke plaats zich ook kunnen ontwikkelen, met doorzettingsvermogen is deze uitgegroeid tot een van de grootsten en besten. Onze klantenkring is behalve groot ook uitermate divers. Grote en kleine bedrijven, particulieren, overheidsinstellingen, zzp’ers, horecagelegenheden, maar ook praktijken, werkelijk iedereen klopt bij ons aan omdat wij voor elke klant en elke verzending een passende oplossing hebben, ook financieel. Zo krijgt Gorinchem het beste m.b.t. de logistiek, dat is wat Gorinchem verdient!