Koerier Gent

Koerier Gent

Koerieren, het kan niet snel en goed genoeg of betaalbaar genoeg. Daarom neemt koerier Gent alleen met het allerste, allersnelste en allervoordeligste genoegen. Gent, in België, doet behalve locale en regionale transporten, maar ook internationaal! Het zuiden van Nederland, Limburg, Noord-Brabant en het Vlaamse gedeelte van België. Een grote plaats met ruim 250000 inwoners, een echte stad, waar wonenden, werkenden en toeristen altijd een plaats hebben.

▶ NL en EU DEKKEND               ▶ binnen 30 minuten een chauffeur
▶ ruim 30 vervoersmiddelen   ▶ meer dan 500 vaste klanten

Uniek in deze markt, uniek in Nederland. Altijd een vaste prijs, zonder extra kosten.

Goedkoopste van Nederland door unieke samenwerkingen.

Tarieven koerier Gent:
Koerier rijdt vanaf € 0,35 per km. Neem contact met ons op en ontvang direct een vast bedrag.

Neem rechtstreeks contact met ons op
zeven dagen per week op 030-7112141 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
zeven dagen per week, toegankelijk via info@lastminutekoeriers.nl
7 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier aan de rechterkant
vijf dagen per week, toegankelijk via onze chatroom

Binnen enkele decennia heeft deze koeriersdienst zich ontwikkeld tot een modern koeriersbedrijf, een partner van alle bedrijven en particulieren op het gebied van transport en logistiek. De koerier in Gent is vertrouwd met de plaats en de gehele regio, deze weet daar in alle opzichten de weg.

Bij de koerier in Gent is iedereen klant, voorzien van een naam. Geen nummers, integendeel, wij behandelen elke klant als een individu. Daarom denken wij met elke klant afzonderlijk mee als het gaat om het juiste vervoer met het juiste voertuig en binnen de juiste tijd. Spoedverzendingen, verzendingen binnen enkele uren of een dag, overnight, alles behoort tot ons scala van mogelijkheden. Als het gaat om het vervoer voor warme, koude of bevroren etenswaren, dan bent u bij de koerier Gent aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste vervoermiddelen.

Geen enkel packet is te klein of te groot voor ons, te zwaar of te licht, te gemakkelijk of te onhandig, te lang of te kort, te breed of te smal.

Onze klantenkring is uitermate divers.

Scholen, advocatenkantoren, ziekenhuizen, verpleeghuizen, universiteiten, vele particulieren, plattelandsbedrijven als boeren en tuinders, distributie bedrijven en nog veel meer. Daarom zijn onze mogelijkheden ook groot en divers, precies wat een stad als Gent toekomt.

Gaat het omregelmatige verzendingen en/of distributie? Wij maken voor u een voordelige offerte. Indien het gaat om eenmalige verzendingen zorgen wij voor de snelste en kortste route, met het zuinigste vervoersmiddel, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Zelfs per fiets gaan wij voor u op weg. Al onze motorvoertuigen zijn zuinig in gebruik en tevens milieuvriendelijk.

Wij halen dag en nacht, zeven dagen en nachten per week bestellingen op en leveren deze op het juiste adres af. Van deur tot deur is uw verzending of bestelling gewaarborgd, door veilig en nauwkeurig vervoer, tevens is deze ook automatisch verzekerd. Het Track&Trace systeem maakt het mogelijk om elke verzending of bestelling te volgen, zodat u precies weet wanneer het wordt bezorgd. Zo hoeft niemand nodeloos uren te wachten op het afhalen of bezorgen.

Daarom, alle wonende, werkenden en anderen in Gent hoeven niet ver te zoeken naar de beste, voordeligste en meest vertrouwde koerier.