Koerier Gelderland

Koerier Gelderland

Gelderland, een van de mooiste provincies van Nederland die tevens ook centraal ligt. Daarom is het gebied waarin de Gelderlandse koerier opereert nog veel groter dan deze prachtige provincie zelf. Wij komen overal in Gelderland in alle aangrenzende provincies. Onze ijver, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veelzijdigheid heeft ervoor gezorgd dat wij een brede klantenkring hebben, waarvan enkele honderden vaste klanten. Hun tevreden reacties zijn te lezen op onze website. Wij hebben eveneens incidentele klanten, dit is bij ons uiteraard ook mogelijk.

Gelderland Arnhem als hoofdstad laat zien dat stad en platteland samen kunnen gaan. Behalve bewoners en bedrijven komen er ook veel toeristen om te genieten van het platteland en de mooie steden. De koeriersdienst in Gelderland is de bindende factor voor deze en omliggende provincies.

Elke service is op maat. Het juiste tijdstip, het meest geschikte vervoermiddel en de juiste aflevering. Het ene pakket is immers het andere niet. Ook de bezorgduur kan verschillen. Van maandag tot en met zaterdag, van 6.00-23.00 uur zijn wij bereikbaar en gaan wij voor u de weg op! Afhalen en bezorgen in rap tempo en tegelijkertijd komen vergissingen vrijwel niet voor

Gaat het om een spoedbestelling dan is dit mogelijk in maximaal een half uur.

Dezelfde dag, overnight, het hoort allemaal tot onze mogelijkheden. Het leven in en om Gelderland moet immers doorgaan. Voor elke plek waar gewerkt wordt moet iedereen alles

Met 40 (motor)voertuigen kunnen wij alles, altijd en overal naartoe brengen, op de tijdstippen die de klant wenst. Onze voertuigen variëren van de kleine vrachtwagen tot en met de fiets. De laatstgenoemde kan heel handig zijn als het gaat om snelle bezorgingen in de buurt, zeker als het om een van de steden of grotere plaatsen gaat in Gelderland. Combo’s, busjes, personenauto’s, al dan niet met grote laadruimte en/of laadklep, koel- en vrieswagens, wij hebben alles in de aanbieding.

(Vertrouwelijke) documenten, kantoorartikelen, etenswaren (koel of bevroren), zakken zand of cement, meubels, electronische apparaten, gereedschap, verfbussen of breekbare porseleinen serviezen, kristal, alles komt gegarandeerd onbeschadigd op het juiste adres. Wij hebben de beste technieken voor het verpakken en het vervoer van diverse artikelen.

De meest accurate service voor de scherpste prijs, dit is wat de koerier in Gelderland typeert. Voor bedrijven, groot en klein, particulieren, overheidsinstellingen etc. hebben we altijd een passende oplossing, ook financieel. Ontdek daarom snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Hopelijk behoort u zelf binnenkort tot onze klantenkring, eenmalig of veelvuldig, iedereen is welkom om alles aan te vragen, van informatie tot en met offertes, geheel gratis en vrijblijvend! Wacht daarom niet langer, bezoek snel onze website.